Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: alma.gif (368x349, 49K)

Other urls found in this thread:

she.hu/herself/20181002-amikor-nem-tudsz-ellenalni-az-exednek-petra-naploja-horvath-bianka.html
index.hu/gazdasag/2018/10/04/szja_elengedese_3_gyerekes_noknek/
twitter.com/NSFWRedditImage

Jó reggelt

heló

Why apple?

Lol biztos éhesek voltak

Attached: IMG_20181004_084255.jpg (720x553, 67K)

sziasztok

Attached: ArtisticPoorAvocet.webm (640x360, 123K)

To be fair, you have to have a very high IQ to understand /kurva anyátok/. The humour is extremely subtle, and without the ability to understand multiple layers of irony most of the jokes will go over your head. There’s also the posters nihilistic outlook, which makes their personalities even more complex drawing heavily from Japanese cartoons for instance, namely anime. The posters understand this stuff; they have the intellectual capacity to truly appreciate the depths of these jokes, to realise that they’re not just funny- they say something deep about LIFE. As a consequence people who dislike /kurva anyátok/ truly ARE idiots- of course they wouldn’t appreciate, for instance, the humour in user’s existential catchphrase “DIE YOU FUCKING MUTT,” which itself is a cryptic reference to Matt Furie’s famous cartoon Pepe the frog. I’m smirking right now just imagining one of those addlepated simpletons scratching their heads in confusion as /kurva anyátok/’s genius wit unfolds itself on their computer screens. "What's with the fruits?", "What does kurva anyátok mean?", "Why do you always post an apple?" they ask themselves. What fools.. how I pity them.

loolololololollolololo

Főnök ma beteg, a nagyobb főnök szabadságon van, munkatárs pedig részmunkaidős, így nincs benn.
Komfi nap lesz ez, ánonnak hogy fog telni a mai nap?

Az Isten szó számomra nem más, mint az emberi gyarlóságok kifejeződése és terméke, a Biblia pedig primitív legendák gyűjteménye, amelyek emellett meglehetősen gyerekesek is.

>Anya már megint valami ocsmányságot főz pedig megmondtam neki, hogy nem kérek belőle
>ő nem fog belőle enni, mert ő nem éhes meg már evett amúgy
>az egészet, azért csinálja, hogy elmondhassa, hogy milyen hálatlan vagyok, hogy nem kell a főztje
>nem fogja fől, hogy mindkettőnknek jobb lenne, ha nem fárasztaná magát ilyenekkel

akkor főzz magadra te kis pondró lmao

De kurvára nem akarok főzni, nekem jó a kibaszott párizsis zsemle.

igénytelen szardarab vagy

hálátlan proli

Inkább eszem szendvicset, mint marhapörköltből készített lasagna-t.

akkor főzzél magadra

>fől
de utálom az ilyen parasztokat akik minden szót elnyújtanak

pun-szi pun-pu-pun-szi

korcsler vagyok
Hitler vagyok

ajánlót kell írnom egy étteremnek, de elég rossz szájízzel fogok nekiállni, mert az előbb végigpörgettem a trip advisor-os review-kat a helyről, és minden második iszonyat mód lehúzta mind a kaját, mind a kiszolgálást, nekem meg annyira nem megy jól a kamuzás :(

fú de jót vertem gecc

Attached: 0P4ZDtX.jpg (1055x1500, 137K)

2018

EL VAGYOK FELEJTVE...

Attached: Untitled_.png (1031x881, 1M)

bázisolt
csak az alfa emberek tudnak szendvicsen élni

meg a nők
itt a robotban minden második rosti a szomszédos szendvicsezőből hozza magának az ebédet, kibaszott igénytelenek, saját maga által főzött kaját még soha nem hozott egyik sem, nem csoda, hogy többségüknek még 30 évesen sincs pasija

Anonnal történt már hasonló?

she.hu/herself/20181002-amikor-nem-tudsz-ellenalni-az-exednek-petra-naploja-horvath-bianka.html

HA FELBŐG A FODOR, KÓKÁN VAN A SOR
ANGYALSZEMŰ VAN MÉG 1 ÉVÜNK

igénytelen szar alávaló gyerekember vagy
remélem elvisz a rák az ostoba kurva anyáddal együtt, aki képtelen volt normális gyereket nevelni

ostobenkó rostos fantáziák 2987. rész

Lesz egy szabvál meg beszélek a konzulensel elvileg
Aztán elmegyek a famos előadásra egy két haverral és sörözünk utána

>párizsi
Istenem, milyen korcsok járnak ide

>famos előadásra
mi a téma?

Nem vagyok alfa. Egész gyerekkoromban ebben éltem. Minden vasárnap ez volt a program.

>Anya csinál valami újat, amit látott tv-ben ebédre
>Kurkumába mártott kakashere ribizli mártással
>'nekem ez nem kell'
>'hogy mersz így beszélni anyáddal! Azonnal takarodj a szobádba!
>*Fél órával később*
>Apám bejön
>'Kérj bocsánatot anyádtól és ne legyél rossz gyerek és te vagy a hibás, mert nem szereted.'
>'Nem kérek, nem tettem semmi rosszat.'
>'ha nem tudlak nevelni, akkor idomítani foglalkak'
>Ez kb zajlott három órán keresztül
>Aztán egy két pofonnal rásegített, hogy megértsem miért én vagyok a hibás

Proli user voltam.

bázisolt apuka

te nem proli hanem fogyatékos vagy

gondolom sikeres ember lett belőled

fasznak kell válogatni, te proli

Eljött az anime ideje.

Attached: 1538415432037.webm (1280x720, 1.36M)

fel foglak jelenteni avatarbuzulásért kertészke csak csináld még

juhú!

Attached: cap_[HorribleSubs] Boku no Hero Academia - 01 [1080p]_00_06_09_07.jpg (1920x1080, 294K)

Milyen avatárért? Anime + egyéb reakció képek? Sok szerencsét vele.

Attached: 1484974407892.jpg (462x541, 52K)

Mina.

Attached: ashido.jpg (720x1280, 331K)

Mikor megy a
migránsozás, nekem mindig az jut eszembe, hogy a lusta, egy nyomorék nyelvvizsgával is halálosan küszködő magyarok félhetnek is tőlük egyszerűen, mert jobbak náluk minden tekintetben.

dehiszen nem azért utáljuk a migránsokat mert elvennék a munkánkat, hanem mert mocskos szarbőrű az összes

ez olyan gyenge csali hogy nem érdemel (Te)-t

Nem, hiszem.
Mert nem ízlett.

tudjuk rikárdó neked a munka nem számít

ráadásul szegény anna nevét mocskolják be pedig tudjuk hogy ő bázisolt cafrangos

Egyszer villamoson középiskolás két középiskolás korú lánnyal kezdett beszélgetni egy hasonló korú tejeskávé bőrszínű srác, nem tudom, honnan érkezhetett. Magyarul próbálkozott, mondta, csak pár hónapja van itt. A lányoknak bejött a srác és a csevegés is. Kérdezte a srác, beszélnek-e angolul. A lányok mondták, yes. A srác angolra váltott, a lányok még küszöbszinten sem voltak, úgyhogy a yes ellenére visszatértek magyarra.

el ne felejtsétek kié ez a generál korcsok

Attached: 18095307_1894957000786643_7661482513667194880_n[1].jpg (1080x1350, 211K)

ostobenkó rostos fantáziák 2988. rész

Attached: Wallpaper - 17.jpg (1920x1080, 606K)

Kié?

...

eszi a rák sajnos

áh nem

Hit és tudomány

Vállogatós kis korcs
Megérdemeltél mindent amit kaptál

szartam egyet munkahelyen, egész kellemes volt de lehetett volna kicsit keményebb

jah mert az a faszra emlékeztet ami a seggedben szokott lenni lmao

én csakis azt tudom élvezni ami takarításmentes
mit kéne ennem hogy mindig olyan legyen?

szöget

bunkó paraszt dögölj meg

Attached: Wallpaper - 05.jpg (1920x1200, 561K)

Ti mit szoktatok csinálni ha egy bázisolt roma pénzt kér tőletek?

megkérem hogy bassza meg a barátnőmet

sajnálom testvérem, nincs készpénzem

becsalogatom egy sikátorba és megerőszakolom

>"nem fogok adni sajnos"
tudom hogy autizmus de mindig ez jön a nyelvemre

Cukiiiiiii

De nagyon rosszul érzi magát miatta.

EGY FORINTOT SE KAPSZ TE KOSZOS CIGÁNY
NA KOTRÓDJ INNEN MIELŐTT SZÉTKAPLAK

hitler vagyok

>bázisolt fidesz tesz egy nagyvonalú ajánlatot az ország túléléséhez hozzájáruló nagycsaládosoknak
>a promiszkuus rostosok már szaladnak is elő a fafeldolgozó üzemekből és követelik a gibsmedat-et
mikor látja már be Orbán, hogy az egyetlen járható út a jövő Magyarországába a szavazati jog nőktől való megvonása?

Attached: Untitled__.png (496x584, 59K)

ismét szükség lenne rád
itt ebben a fonálban

Mind ostobák vagytok hozzám képest

Attached: IMG_20181004_120547.png (1043x1256, 124K)

pont akartam postázni hogy a fifikás öreg vajda megcsinálta
>magyar nők szó szerint ingyenpénzt kapnak a népesség fenntartásáért
>cigányok mehetnek a picsába mert nem dolgoznak

Attached: Wallpaper - 27.jpg (1920x1200, 451K)

sajnos soha, de az lenne az egyetlen megoldás

Azok fossák ki a purgyét ha van pénz ha nincs

>ánon nálad nyílt ki a napló, te fogsz felelni
>letolt nadrággal gyere ki az osztály elé
mit teszel?

Attached: 1538647272941.jpg (856x681, 163K)

kimegyek
mi mást tehetnék?

>nálad nyílt ki a napló
jaj de utáltam ezt a szart
valahogy mindig annál nyílt ki a napló aki még nem felelt vagy akinek szar lett az utolsó dolgozata
az egyik tanárom 3d10-2-vel "sorsolta ki" hogy ki felel és mégis így jött ki

Felébredek és kiverem

Attached: 1457974553552.jpg (530x502, 54K)

Az mi

dekahedron

bevágott valami a körmöm alá mosogatás közben és nagyon fáj

3d10-2: 10 oldalú dobókockával (dobódekahedronnal) dob háromszor és összeadja a dobott értékeket, majd ki on 2-t.

mit szeretne a nagymellű elf?

Attached: 1538648420897.png (1277x1478, 700K)

ez az álom hogy majd a nerlovagok meg a jómódú nyárspolgárok teleszülik a hazát sose fog megvalósulni ugyanis ők szarnak bele az egészbe és élvezik a pízt nem gyártanak 6 gyereket a nyakukra, átlagembernek kellene megteremteni a megélhetést hogy ne arra gondoljon na majd a kölkömnek is az jut mint nekem

a kukimat

Édesanyám finom sertéspörköltjét

Nem nézek a szemébe és megrázom a fejemet
De nem történik gyakran pedig tősgyökeres pestia vagyok

olvasd el a zsindexes cikket, egy átlagfizetésből élő átlagházaspárnak már simán megéri három gyereket vállalnia, főleg, ha hosszútávban gondolkoznak, és nem akarnak az """átlagmagyarhoz""" hasonlóan minden évben kétszer két hétig külföldön szellőztetni a picsájukat

ez melyik cikk?

index.hu/gazdasag/2018/10/04/szja_elengedese_3_gyerekes_noknek/

Attached: 1538395693106.webm (886x910, 319K)

éhes lettem

> A legtöbb plusztól abban az esetben esett el a család, amikor 200 ezer forintos bruttó bérrel számoltunk mindkét szülőnél, itt az anya béréből érvényesített adókedvezmény mértéke havi 35 ezer forint, míg az szja-mentességgel ennél kevesebbet, 30 ezer forintot nyerne (ez azért lehetséges, mert az alacsony jövedelműek járulékból is érvényesíthetik a kedvezményt). Neki tehát nem is érné meg ezt az opciót választani, amíg a gyerekek eltartott státuszban vannak.

arról nem is beszélve hányan keresnek ez alatt, tehát adunk a szarnak megint egy pofont miközben a cigányok teleszülik az országot