insult me in the language of your people
Insult me in the language of your people
Other urls found in this thread:
youtu.be
myredditvideos.com
twitter.com
la criatura...
oi ya mongrel looking cunt fuck up yo teke
That’s just an Australian drug addict impression
Gringo vacilão filho da puta
Narrekobb
the 56% percent face
It's not you, its me.
el goblino...
Fat retarded burger.
El penetrado analmente(por su tio) de las americas
Oh look it's an Americunt trying to educate a native about their country/region again
cuckboy soy soy soy cuck cuck
Pendos
(Actually it's [wrong] Ancient Greek)
dios mio
homo
Gt reply as always
se on joka haukkuu :DD äijä on homo :DD
Hijo de tu puta madre
lmao nigger
L'abominio dell'America...
Pfälzer raus
oh mon osti d'tabarnak d'enfant de chienne de calisse chu ben mieux d'pas te revoir parce j'te jure j'te décalisse mon point sa yeule mon esti d'crisse de tout croche
This is what they call ''la langue de Molière'' by the way
Vai tomar no olho do seu cu seu baitola filho de uma puta perebenta
>hijo de re mil puta la recogida concha de tu hermana negro de mierda anda a jugar a los muñecos con los abortos de tu abuela sorete cabeza de poronga hijo de un transatlantico de putas con el orto lleno de leche chupame la pija y aspirame bien el escroto con esa boca de puta barata aborto fallido la agarro a tu vieja y la rompo toda pajero de mierda
No h8 pls, only for informative purposes as you requested
bhag bhosdi
Þú ert stór þroskaheftur offitusjúklingur.
Du scheiss webstübler wirsch nie epis in dim läbe äreiche, en stammbaum wie en chreis isch be dinere familie us bride en standart. En schohfseckel wie du hetti sich scho lang sölle vorm zug rühere.
masisi
get fukt cunt
Ok la grosse marde est-ce-que tu as fait quelque chose de ta crisse de vie..... j'ecoute...... Oh non, il ne repond pas
chinga tu puta zorra madre goblino pendejo de mierda
You goddamn piece of shit yankee!
el arcangel de los mixtos
おまんこきもちいい!!!
Oh my God???
Yea nah you shitcunt yank
a vieze kanker jood je kanker hoerenmoeder tering kankerflikker vieze sojajongen
Mur ħudu f'għoxx dik il-liba ommok dik li tarda' ż-żbub suwed ġo kantuniera.
Kis Omek
كس امك
Neat having four languages you can insult people in.
Va te faire foutre, sale enculé
Uloo ka putta
jaj tam glhid ay gyot burger
Usca-mi-aș șosetele pe crucea mă-tii.
Địt mẹ mày con lợn tư sản
Bola 7 do caralho!
Vai a fare in culo figlio di puttana che ama la verga dei negri
Det 56% vita amerikanska monstret som tycker om att skita på sig i walmart, äta hamburgare, skjuta vapen och bli fet
va te faire sodomiser par un troupeau de dromadaires syphilitiques
cordialement
死ね馬鹿で無知なゴミ外人。お前らは無知なくせに傲慢だからタチが悪い。黙る事を覚えろ。
Dummer Hurensohn behinderte Missgeburt
Likar deg eg, anonsen.
Hogy baszna ketté a jó kurva anyád gennyes faszával te belterjes nyomorult köcsög
Πιστεύω σε σένα, φίλε Αμεριkάνε. Αν εστιάσεις σε kάτι που αγαπάς kαι δουλέψεις σkληρά, θα τα kαταφέρεις.
Du är en dum och ful pruttkorv
чи бoл тэнэг
Padaryk visiems paslauga ir nusižudyk, to negro kekšės nevykusio aborto auka
ya weld el 9a7b ya 3attay el trém, ken ncheddek maniklek ommek ya miboun. barra na3en zabour 5altek we zabour ommek el jabetek, na3en diin rabek we rab ta3 el rab ta3 ommek.
Ameri-cane
Feck off ye gobshite
Co jsi to o mě právě řekl, ty malá děvko? Abys věděl, tak jsem byl nejlepší z mojí skupiny v Navy Seals, zúčastnil jsem se nespočtu tajných operací proti Al-Káidě a mám přes 300 potvrzených zabití. Mám trénink v gorila boji a jsem nejlepší odstřelovač v celé zkurvené armádě Spojených států. Nejsi pro mě nic než další cíl. Odstraním tě s rychlostí na téhle Zemi dosud neviděnou, pamatuj si moje zkurvený slova. Myslíš si, že ti projde říct mně něco takovýho přes Internet? Mysli znova, zmrde. Zatimco mluvíme tak kontaktuju moji tajnou síť špionů napříč USA a tvoje IP se právě teďka vyhledává, takže se připrav na bouřku, mrdko. Bouřku, která vymaže tu ubohost, který řikáš život. Jseš kurva mrtvej, děcko. Můžu bejt kdekoliv, kdykoliv a můžu tě zabít sedmi set různejma způsobama a to jenom holejma rukama. Nejenom, že mám extenzivní trénink v ručním boji ale mám taky přístup k celýmu arzenálu US mariňáků a hodlám ho plně použít k odstranění tvojí ubohý prdele z tváře tohohle kontinentu, ty malá píčo. Kdybys tak věděl, jakou pomstu na tebe tvůj malej "chytrej" komentář přinese tak bys možná držel píču. Ale tys nemohl, nedržel a teďka za to zaplatíš, ty debílku. Já jsem hovno a ty seš až po uši v hovnech. Jseš kurva mrtvej, děcko.
haha amerifetto
kom igen, user