/ex-yu/

ex-yuovci su beli edicija

Attached: ribolov.png (818x543, 1.07M)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=xezG6R288wA
youtube.com/watch?v=9d81bELPMYk
reddit.com/user/servi10
jebanje.biz/guzicenje/
sh.wikipedia.org/wiki/Sasi
blic.rs/slobodno-vreme/vesti/hocu-da-sejem-svuda-u-svetu-on-donira-spermu-ali-tako-sto-ima-seks-sa-zenama-koje-zele-dete-i-tvrdi-zelim-bebu-u-svakoj-zemlji-na-planeti/zy0ynkk
youtube.com/watch?v=OM2pPmLUnYc
youtube.com/watch?v=ECvBILpnQxU
youtube.com/watch?v=biEpewA-exk
youtube.com/watch?v=TM-AqT8iuhg
youtube.com/watch?v=U1QMA8xV1yc
youtube.com/watch?v=NUVCQXMUVnI
twitter.com/NSFWRedditImage

Attached: 1.png (830x573, 1000K)

Dok se žestoka svađa vodila u dvorištu, niko nije mogao da predvidi šta će se desiti unutar vile.

Ovo veče je jedno od najburnijih do sada jer stvari iz minuta u minut izmiču kontroli.

Nikola Lakić, zajedno sa Milutinom Radosavljević Milijem, napao je Nevenu Kalaver da koristi nedozvoljena sredstva van kuće, te su obojica upitali koliko je već dugo na odvikavanju.

Na izmaku nerava i snage, Nevena je uzela belo brašno i pogodila Nikolu. Vidno iznervirana, poletela je sa jajem u ruci ka Miliju, i olupala mu ga je u glavu. Mili nije ostao dužan i snažno je odgurnuo Nevenu koja je posrnula u stranu.

- Produkcijo, dokle ćete skupljati ove uličare više - rekao je Nikola.

Nevena je nakon incidenta poslata u izolaciju, a voditelji Vojislav Šešelj i Anđela Lakićević ostali su šokirani prizorom koji su videli.

Attached: nevena-13.jpg (750x450, 59K)

Attached: 2.png (744x598, 952K)

gdje je zadnja stanica?

Attached: exyuprevoz.png (524x480, 278K)

Svima je poznato da je omiljena tema Šešelja politika. Jedan od gostiju "deda" odlučio je da se priključi njegovom monologu na temu komunizma.

Rekao je da vrlo poštuje i ceni njegov rad ali da se ne slaže s njegovim tvrdnjama o propasti Srbije zbog bespovratnih kredita koji potiču još od vremena Tita.

Dok su drugi učesnici pomno pratili šta će ko da kaže, Nikola Jovanović Conja se priključio i podržao antikomunističku teoriju Šešelja.

Gledalac ga je optužio da su njegovi dedovi zaradili prvi bioskop kao ratni profiteri, prodavao leve cokule jer nije bilo desnih.

- U pravu je Šešelj, donesi mi članski kartu da se učlanim u stranku. Odmah nek mi spuste kartu dole. To što pričate bre nije tačno! - kazao je Conja.

Attached: conja-44.jpg (750x450, 62K)

šizofrenku pukla čmarulja, svaka čast momci

Attached: ohooo.jpg (420x389, 34K)

Attached: 3.png (587x501, 781K)

Prekini više to da spamuješ, jebem ti majku autističnu.

Attached: 1lVQv2X.png (1052x744, 292K)

OVDE SMO

Attached: marjanovicka.png (736x449, 842K)

Veza Nikole Lakića i Izabele Aljoski i dalje je glavna tema u vili.

Produkcija je pustila eksplicitne snimke ovog para dok su još bili u ljubavi, a onda je nastala polemika u vili na temu da li je moralno imati seks u rijalitiju.

Nadica Marjanović, majka Aleksandre i Anđeline, prva je želela da iznese svoj stav o snimcima koje je videla:

- Ovo je za svaku osudu.Ne osuđujem Lakića, već Izabelu.Trebalo bi da je bude sramota što je ovo sebi dozvolila.Ja sam svoje ćerke drugačije vaspitala i one tako nešto nikada ne bi uradile dok su ovde -

Milutin Radosavljević Mili nije delio isto mišljenje kao i Nadica, te je rekao:

- O čemu pričaš ti ženo? Pa njih dvoje su bili u ljubavi tada.Ja ne znam šta si ti sramotno videla ovde, osim zvuka koji se čuo i koji je sasvim prirodan.Bili su zaljubljeni, voleli su se...- rekao je Mili.

Međutim, Nadica je nastavila istim tempom, želeći Miliju da objasni da ne bi tako govorio ukoliko bi imao ćerku koja bi u rijalitiju imala seks sa nekim muškarcem.

Attached: izabela-79.jpg (750x450, 50K)

Attached: 1521752989995.png (2377x1903, 3.77M)

Imo Kashubian is more similar to Slovene than to Serbian even though Kashubians are supposedly Serbs

Attached: screenshot-pl.wikipedia.org-2018.11.25-00-35-57.jpg (492x406, 141K)

Attached: 1526897627110.jpg (554x359, 43K)

i-izvini

Attached: Screenshot_1.png (890x531, 368K)

ne obaziri se na guzobolnog atilu samo nastavi bratori

nemoj tako, on nam je najbolji poster veceras

Attached: 1.png (621x546, 283K)

Decko boli nas kurac za te tvoje mape prekini da spamujes jer nas to ne interesuje i spamujes bez konteksta.

Attached: UFok9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvT0RJN01EQV8vM2I3OWY1YzRiMmYxYTRlNGE1NmVlYTZiMDVmMjllN (910x568, 70K)

Attached: Gustoća_naseljenosti_po_naseljenim_mjestima_SFR_Jugoslavije_2013.jpg (4011x2836, 3.62M)

They're your cousins

Attached: Kaszebsko_familejo_leba_200.jpg (400x602, 96K)

mama marjanovic

slovak and rusyn are similar to south slavic languages, kaszubian is just similar to polish

bio mi drugar iz bga dosao, napusili se fino i zezali se celo popodne i sad se lepo osecam

Attached: frog17.png (713x611, 26K)

strašni sud, "ko ukrade tuđu njivu", sopoćani

Attached: 2.png (423x575, 300K)

>using words like "otrok"
>similar to Polish

dobro vam ucinjelo

183cm i 80 kila zive vage mauuu

Attached: 16819054_1241526552629498_6398897500900426420_o.jpg (2048x1174, 233K)

tuča vinogradara, prizrensko jevanđelje

Attached: Screenshot_2.png (435x571, 297K)

Attached: CeskeKmeny.jpg (1824x1415, 382K)

prvo te dlake iz nosa osisaj

slika zemljoradnika i pastira, "kain i avelj prinose žrtvu bogu", dečani

Attached: 1.png (831x539, 580K)

Attached: MyAutosomalK356Eurogenes_preview.png (1246x788, 528K)

hristos na svom guvnu, dečani

Attached: 2.png (431x561, 310K)

Parovi dbi

Attached: saška-30.jpg (750x450, 48K)

Jebali te i Kain i Avelj, hajde sad prekini već jednom.

Attached: TmnQx4J.png (1200x1578, 444K)

j-još malo

Attached: her.png (891x587, 558K)

vidis da je govno bezobrazno spamersko, od sad ga prijavljujem

Attached: hun.png (756x557, 102K)

Attached: Ethnic_map_of_11th_century.jpg (806x526, 236K)

druškane, ako imaš nešto reći, reci to javno

Attached: hun2.png (711x527, 237K)

Veče je počelo burno i žestoko, jer su mnogi takmičari zaratili, što zbog psovki koje su uputili jedni drugima na račun porodice, što i zbog surovih uvreda, aludirajući na konzumiranje nedozvoljenih supstanci u rijalitiju, ali i na seksualnu opredeljenost pojedinaca.

Mnogi su kažnjeni novčanom kaznom, ali i slanjem u izolaciju.

Taman što su se strasti smirile, Slađa Petrović je napravila spisak sa imenima svih onih takmičara kod kojih je našla sakrivenu hranu u ostavi.

- Da li ste vi normalni? Pa ovo smrdi, pokvarilo se.Za svaku namirnicu biće vam skinuto po 100evra - rekla je Anđela Lakićević.

Ova informacija napravila je opšti haos među učesnicima, te su Nikola Lakić i Nikola Jovanović Conja ušli u žestok verbalni okršaj, a sve to zbog hrane koju je Conja dobio, a nije podelio sa cimerima.

Kako su Nikola i Conja počeli jedno drugom da se unose u lice i guraju, obezbeđenje je moralo da reaguje kako bi sprečili mogući incident.

Attached: conjo-09.jpg (750x450, 48K)

Attached: prim.png (784x501, 140K)

podrzite ovu kidaru
youtube.com/watch?v=9d81bELPMYk

Što je Marinković prso malopre nisam uhvatio?

ugovor stefana nemanje i miroslava s dubrovnikom, 1186

Attached: nem.png (495x496, 539K)

reddit.com/user/servi10

ahahaha atila poceo da guzobolise i na redditu

pečat bana stefana II

Attached: kot.png (514x504, 206K)

crkva svetog mihaila na stonu (1080)

Attached: mih.png (689x458, 649K)

Kontam tamo te odmah banuju, nije vredno pravljenja naloga.

mali ston, izgradili ga dubrovčani posle 1333

Attached: mston.png (597x445, 269K)

čitluk i gabela po crtežu iz 1678.

Attached: citgab.png (754x529, 186K)

humske župe u 15. veku

Attached: hunzup.png (735x527, 311K)

dzaba trud dzaba sve parovigeng je u vili i ucestvuje u svadji jelene i coke

jebanje.biz/guzicenje/

drkamo zajedno

imal za Srbe iz BIH?

gdje si bio svih ovhh godina bokte pa tek sad postujes ovaj materijal

Attached: 11TNVjt.png (1200x800, 186K)

Attached: zolzBA3.png (1200x800, 189K)

ne radi

Attached: saZvrH5.png (1200x800, 179K)

New York 1911. godine

Attached: ny.png (863x634, 670K)

>R1a
>l2
ocekivano

>I1
sta je ovo, otkud nama skandinavski geni?

sh.wikipedia.org/wiki/Sasi

Haplogrupe su baš mim.

Attached: GLL0M9y.png (986x1118, 854K)

neironicno znam jednog sasa poreklom iz novog brda, ima tu germasku cuck facu a brat jos goru sa naocarama kao nerd neki, obojica instiktivno kopcaju dobro nemacki a brat mu je profesor engleskog
lik nije znao da je poreklom sas dok mu moj ujak to nije saopstio kad je cuo odakle je lel
prezime im je miladinovic

sasi su r1b, i1 dolazi od gota

blic.rs/slobodno-vreme/vesti/hocu-da-sejem-svuda-u-svetu-on-donira-spermu-ali-tako-sto-ima-seks-sa-zenama-koje-zele-dete-i-tvrdi-zelim-bebu-u-svakoj-zemlji-na-planeti/zy0ynkk

baza

KAKVE CIFRE HAHAHAHA JEBI JEBI JEBI PEDERE

#PAROVIGENG #PAROVIGENG #PAROVIGENG SKRRRRT

o tome i ja sanjam ali nikad necu dosanjati taj san

>ostrvo
>plemenska zajednica
>ja i svaka rasa na svetu
>sa svakom po dvoje dece

ili prosto, rasejem sa svakom rasom seme u roku od godinu dana i posle uporedjujem fotke svoje dece da vidim koliko lice

Attached: pljugica i kafica.jpg (620x878, 167K)

skucnucu ti sargarepicu

jel to ti opet drkas?

Priprema se treci svijetski rat a ti bludnicis i rasipas sjeme na kojejakve zenturace. Najruznija stvar koju mlad covjek moze napravit je da se trlja dole. Zene su zlo i mi muskarci moramo razmisljat kako da se sto prije poubijamo. A zene, one razmisljaju o ljubavi i djeci a mi o muskosti i ubistvu.

jel vam se dize na ovo bosancuge

đe ne dize, svrsio sam u gace bez dodira

sacuvano

Kakav crni treci svetski rat, da ginem za americka i britanska posla i da removujem kebabe sa poljskim i letonskim botovima dok oni piju caj i smeju se? Ne pada mi na pamet.

odvratno!!

nova stvar stare rime
youtube.com/watch?v=OM2pPmLUnYc

youtube.com/watch?v=ECvBILpnQxU

ubi sebe ili predji da trepujes

jel istina da je Marija Magdalena bila obicna prostitutka prije nego sto je upoznala Isusa? I da joj je Isus sve to oprostio i blagoslovio je, tako da je ona od toga momenta postala nova osoba, vrijedna pratilija Hristova, sveta Marija ravnoapostolska (ravna sa apostolima)

Ako te ne lozi federika mogerini ladno si gej ili prosto nisi muskarac.

a jeste znali da postoji to parce papirusa na kom je ispisan tekst o odnosu Isusa i Marije Magdalena

i postoji citat gdje se opisuje kako je "Poljubio Mariju Magdalenu...." i tu je papirus pocjepan. Zasto?

Izaberite klasu

Attached: SlavsAndDragons.png (1050x480, 468K)

ali maja kocijancic je kao iz skajrima
youtube.com/watch?v=biEpewA-exk
youtube.com/watch?v=TM-AqT8iuhg

a macaaa nemojte je
youtube.com/watch?v=U1QMA8xV1yc

Ovo

Bard laganica

Attached: P0324150023501-975750.jpg (3000x1911, 1.31M)

drkam na ovo

ljepse se kopaju

Čovek je poistovetio sebe sa zemljom, osim ovog života on ne vidi ništa, želi sreću,
ali sreće nema, svet nije u stanju da mu da ono što ni sam nema. Čovek može da nađe
sreću samo u onome što je srodno njegovoj duši, a njegova duša nije od zemlje, već je od
neba. NJegova mašta i strasti stvaraju iluziju postojanja, ali se ona ruši, susrevši se s
realnošću. Ovaj konstrast između umišljenog i stvarnog, koji čovek doživljava kao
rušenje svih nada, kao obmanu, kao tragikomediju, čiji lik je on postao, pretvara se u
njegovoj duši u ubeđenost u to da je život laž i grumen boli, a večnost - zjapeća
praznina.
Priča se da škorpion kad biva uhvaćen udara otrovnim repom sebe u glavu kako
bi se izbavio od neprijatelja i sopstveni otrov pušta u sebe samog. Tako i samoubica želi
da pobegne od protivrečnosti i stradanja, od razočarenja i sramote, od obmane i
duševne boli u isto tako iluzornu, kao što je bio njegov raniji život, metafizičku
prazninu. Za njega život i smrt menjaju mesta: on isto toliko žudi za tim da umre kao
što drugi žele da žive. Sreće u ovom životu nema, ali metafizičke praznine - crne
provalije u kojoj bi se gasili osećanje i svest, u kojoj bi se čovek rastvorio pretvarajući se
ni u šta - takođe nema i čovek prelazi u oblast onog mračnog i bogobornog duha, kroz
koji je smrt došla na zemlju.

>ook imam gf i ne mogu da drkam

imati gf je pakao

to je realno

>ook nemam gf i ne mogu da drkam

Attached: 1493916607480s.jpg (250x221, 10K)

postaj njenu sliku

Neet sati bratelo, vrtim starog Tiesta i lomim

youtube.com/watch?v=NUVCQXMUVnI
svi smo ovde

Gledao sam vice dokumentarac o bdsm sceni u Beogradu i nisam izdrzao duze od 20 minuta, doslo mi da bacim peglu.

Бeoгpaд тpeбa paзopити.