nem járok robotra de akkor is ismerős :(
Kurva anyátok
nekem is nagyon ismerős de nem tudom honnan
Érdekes/ kínos családon belüli eset a következő: Távoli rokonok nálunk voltak vendégségben. 3-4 napra jöttek, jól ismerjük őket – vagyis mint később kiderült annyira nem. A rokonok egyik férfitagjára lettem figyelmes. Elég rosszul alszom, minden zajra felébredek. Egyik éjjel hajnali 2 óra tájban hallottam, hogy valaki kimegy a fürdőszobába. Gondoltam megesik, én is néha kimegyek wc-re. Azonban csak 10 perc után esett le, hogy emberünk nem a wc-be ment, hanem a fürdőszobába. Mit csinálhat ilyen sokáig ott éjjel 2kor valaki nem tudom, és negyed óra után kíváncsi lettem. Halkan kimegyek a folyosóra és hallgatózom. Sóhajtozások és halk nyögések jöttek ki a fürdőből. El nem tudtam képzelni hogy mi folyik odabent, mert nem volt egy pár sem a vendégek között így hát kíváncsiságomból fakadóan benéztem a kulcslyukon. Ő a szennyesben turkált. Kivette a tangáimat a melltartómat és hozzádörzsölgette a péniszét, és ruhadarabokat vizslatta. Úristen. Mi tévő legyek? Kopogtam, hármat, erre megrémült és gyorsan abbahagyta. Azóta más szemmel nézek rá és gondolom ő is rám bár szerintem nem tudta ki az aki kopogott, és hogy én láttam is mit művel odabent. Cseppet inzultálva éreztem magam, hisz azok az én alsóneműim voltak kvázi engem is gondolatban már rég levetkőztetett és oké hogy nem vér szerinti rokon, de én 35 voltam akkor ő pedig csak huszonéves. Mi lett volna ha nem az alsóneműkkel hanem velem támad kedve játszani pl akkor amikor egy helyen vagyunk csak mi ketten? Védekezni sem tudnék, olyan nagy darab. Lányok/nők vigyázzatok!
bázisolt
NA EZ ALFA
úgy kapar a belem meg fosok folyamatosan
haza kellett jönnöm munkából
Kicsit késői menetrendel, de jó reggelt.
Ohayou.