kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
steamcommunity.com
twitter.com
hát nem tudom, én nem láttam senkinél egy ideje
5-6 évvel ezelőtt még a cégek is ilyet akartak osztani a dolgozóknak munkaeszközként, most meg mintha nem léteznének
hogy a faszba van már körte?
ennyit őrjöngött ádi a halott fonálban?
Eljött az anime ideje.
annak kell, aki rajzolgatni akar
híreket olvasgatni, meg levelezni már lehet telefonról is, tehát a normiréteg onnan is kikopott
hitler vagyok
Nem, te.
itt az alkony, itt az este
minden ember nyugodjék le
menybemennyen hitler lelke
de hát a rajzolgatós tablet az teljesen más dolog
vagy én tudom rosszul?
ja hát nem ilyen kis nyomorék asus tablet persze, de normál iPad-et meg ilyeneket használnak
ánon megverné ezt a nyomorék ádám gyereket ha találkozna vele? miért vagy miért?
Hű de mérges.
gyere haza fehér férfi
kéne
a karácsonyfa alá
hogyhogy
neked nem kéne egy cuki ázsiai feleség?
dehogy verném, verte már eleget az isten a szüleit
nem akarom hogy a komában fekvő gyereküket kelljen pelenkázniuk
minek?
Van valami a nacimban amit verhetsz :3
>minek?
ja, én azt hittem, speckó hardver, vagy minimum egy dedikált toll kell hozzá
egyszer néztem egy filmet egy animációs stúdióról, ott ilyen benga nagy érintőképernyős all-in-one PC-ket használnak, amik úgy vannak megdöntve előtted, mint egy másolópad a scriptoriumban, nem tudom, mi azoknak a becsületes neve
hülyét hülyére verni hülyeség, ezt megtanítják már általánosban
Nem, te.
Azt a hét meg a nyócát há magyarok itt?
why is it a pear now?
what else would it be asshole
i thought Brits were supposed to be smart
are you a W*lsh cousin fucker?
Lehet.
mert irtó cukik
mindegy én nem értek hozzá
mit csinálnék egy feleséggel de komolyan
nem lenne kedvem helyekre elvinni meg ilyenek
Anime képeket használó 4chanozó magyarok akik nem egymást leszólják minden ok nélkül? Ez nem lehet
hát nincs is
lehet szeretgetni, bújni hozzá, megszekszezni és gyereket csinálni neki
Leszólás az van, de van anime is :3
i don't understand mongolian
megint hülye vagy ádi ahhoz nem kell feleség
pont ezt mondom
a puncogó jó
amikor a faszodat szopják az is jó
talán még az is jó ha fáradt vagy és odabújsz valakihez
de ezeket leszámítva szarok a nőkre, képtelen vagyok odafigyelni a faszságaikra egy percnél tovább egyhuzamban
Eddig akárhol ha 4chanon találkoztam magyarokkal azonnal ellettem küldve az útszélén álló szociális közmunkás anyumba, szóval ez nekem új, bár érdekelne ők hol vannak
BÖRTÖN FURI AH
SZAPPAN NAGYON CSÚSZÓS AH
CELLATÁRS NAGYON KEMÉNY AH
SEGGLYUK LETT GECIS AH
Hát ez elég szomorú, hogy anyád egész nap kint strichel a sarkon, hogy meglegyen a teli pofányi disznógeci okádék, te meg itt őrjöngsz, mint egy kis szarfaszú csicska.
de nekem az olyan nem megy, nekem csak a feleség az egyetlen esélyem
jól tették, takarudj a rühes kurva anyádba te gecí
Benin.
Valószínűleg itt, itt is mindig őrjöngenek. Van steamed?
tesik a mai volt a legrosszabb napom valaha
>nov. 28. Budapest
>hazamegyek
>levetkőzök
>bekapcsolom a gépet
>kielégítem magam
>kis szünetet tartok
>megnyitom ezt a fonalat
>rosszul leszek
>belehányok az ágyamba
>10 percet a retyón töltök
>még egyszer megpróbálom olvasni
>kicsit még olvasok
>elhányom magam
új nyuszirész hamarosan
Kösz srácok, már hiányzott
mi befogadunk mindenkit, minden nap van fonál
gyere bátran
Futaba.
Igen? Majd akkor ugass, ha nem anyád okádékát zabálod reggelire, ami visszaböfögött disznógeci, miközben a rüh rágja le a korcs poofádat te tetűlepte koszladék cigány.
Nem, te.
és mi volt a legbuzisabb dolog amit valaha csináltál?
Nekem az amikor pucéran voltam egy másik srácon, a lábai a levegőben lógtak én pedig behelyeztem a péniszem mélyen a végbélnyílásába, közben hangosan nyögött amíg a farkamat teljesen körbe nem ölelte a fiúpuncija, csak a golyóim lógtak ki. Aztán smároltunk, és ahogyan vadul csókolózunk éreztem ahogyan a segglyuka szét és összehúzódik a farkam körül. Akkor elkezdtem keményen pumpálni miközben úgy nyögött mint egy kis lány, az ő farka közben egyre-egyre kisebb lett ahogyan magamévá tettem, egyszer csak a farka olyan puha lett mint a főtt tészta, de éreztem ahogyan a lyuka összeszorítja a péniszemet, akkor élveztem belé. Természetesen használtam gumit, az ő arca ekkor már pirospozsgás volt mert úgy kúrtam meg mint egy kis ribancot.
Miért csinálna ilyet bárki is? A buzik degeneráltak.
Tagja vagyok a Palocsa Egyesületnek. Ezzel az egyesülettel még a múlt évezred utolsó éveiben Alcsútdobozon (Fejér Megye), egy több hektáros területet hagytunk parlagon, szándékosan, hogy mi lesz ezzel a földdarabbal a természet törvényei szerint. Első évben teljes területét beterítette a parlagfű (hogy honnan tudta meg, hogy ott van egy üres földdarab?). A második évben már a parlagfű több, mint 50 %-ban visszaszorult és átadta a helyét más növénykultúráknak (megjelent a lóhere, a gyermekláncfű, az útilapu (bojtorján), a lósóska, fehér üröm, máriatövis, paréj, libatop, stb). A következő évben már 20 % alá esett vissza a parlagfű aránya az adott területen, pedig senki sem irtotta!! Öt év elteltével pedig mindössze az eredeti terület 1-2 %-án volt csak parlagfű!! Nem kell tehát irtani, visszafogja az önmagát is a szaporodásban, ha nincs megműveletlen terület, mert neki az a teremtéstől rendelt feladata, hogy megóvja a termőföldet a kiszáradástól, s teszi a "dolgát"!
Az a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni, régóta ismert. "Medicus curat, natura sanat." Csak a beteg tudja saját magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet gyógyít. Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a gyógyszeripartól sem várhatjuk el egészségünket. Az is egy iparág - méghozzá jövedelmezőbb, mint a hadiipar -, amely a gyógyszerek eladásából él. Ha a gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak szimptómákat szüntetnének meg vagy enyhítenének, rövidesen minden beteg egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Mindenki előtt világos, hogy egészséges nép egyidejűleg "halott gyógyszeripart" jelentene.
Ki lesz az utolsó szereplő sztori? A macskás lány?
Van steamem, de van egy vac-om 2-3 évvel ezelőttről (hosszú sztori)
de szerinted te tudnál vele foglalkozni animenézés helyett?
képzeld el hogy
>le kell nyírni a füvet amikor ő szeretné
>ki kell választani az interneten hogy milyen csaptelepet vegyél és közben nem szabad /a/-t vagy /ka/-t olvasni
>meg kell látogatni az anyját / vénlány barátnőjét
>ki kell menni elé mindenhova kocsival
>el kell menni vásárolni
>el kell vinni kulturális programokra
>nem szabad hangosan sludge metált hallgatni
>végig kell hallgatni a gondjait
>ha te éppen magányra vágysz ő meg éppen bújna akkor illik legalább pár percre figyelmet adni neki még ha semmid kedved hozzá akkor is
nem hiszem, hogy bírnám hosszú távon, szeretetből se
kezdi a toborzást a buziklikkbe
nekem már akkor elmegy a kedvem egy bntől amikor látom a húgomat a szerencsétlen kakukk barátjával
Nem baj, vegyél fel.
steamcommunity.com
kurva mindegy nyúl úgyse lesz benne csak öt másodpercig
Szerintem igen, de több screentimeot Mai sannak
én nem nézek animét, de eddig nem volt rendes életem úgyhogy bármelyiket szívesen csinálnám
d-d-d-dadogósan írd le úgy hatásosabb
te ratyiszaurusz
Lehet hogy a maradék a Mairól fog szólni.
a színesbőrűekről alkotott benyomásom ma sem változott számottevően
Sajnos igaz
Remélem így lesz, de a cicás csajról még semmi nem volt szóval szerintem ő jön
I was reading some medieval history on wikipedia and came across King Coloman of Hungary who ordered his infant nephew to be blinded and castrated. Explain yourselves huns.
Valami említés volt a Futabával kapcsolatban de egyébként ja valszeg ő lesz.
i'll have you know that Coloman was an erudite and enlightened leader
he was the first Christian monarch to declare that witchcraft doesn't exist
we barely had any witch trials until the Habsburg dogs brought it into fashion
Ma nyuszposting, még nem láttam a legújab epizódot.
Felirat majd csak 10 perc múlva jön ki, mondjuk raw-ot attól még lehet nézni.
Még 7 perc az új részig
gec ezt csak most olvastam el
sajmálom, hogy nem volt jó a napod, tesó :(
Chino-chan!
just because the habsburgs were retards doesn't excuse you. your entire history is brothers fighting each other to be the king and fags who couldn't make sons trying to find successors
Sharo.
szűz vagyok
Kalóz Sento.
Meg kalózkodnám azokat a melleket.
Elolvastam az újabb Komi fejezeteket.
Én még nem vagyok vele kész.
Áh, elég jók voltak. Még szerencse hogy nem kezdtem el spoilerezni.
Köszönöm
SPEEEEEEERMA BAAAAANDA
ha csak tényleg tudnád milyen rossz a helyzet
bárcsak tudnád milyen rossz a helyzet
Úgy tűnik mégis csak Mai sztori lesz.
you're not wrong there
miva?
játsszatok Mechanicust
így kell alacsony költségvetéssel játékot csinálni
Na, kaptunk egy cliffhangert.
Még van egy pár rész úgyhogy várható volt.
Mindig meghal a lelkem egy kis része amikor egy epizódnak vége, és nem látok több Mai senpait következő szerdáig.