bu öfke neden?
/tr/
değişmeye çalışıyorum, bilincinde de büyük ihtimalle bunu görmeye çalışıyor ya da acı çektiğimi görmek ve gerçekten rol yapıp yapmadığımı görmek istiyor. yapmıyorum artık hiçbir şey; seviyorum lan onunla bağ kurabiliyorum, onun gözünden olaylara bakabiliyorum, dürüst yaşamaya gayret ediyorum. ve bu durum onunla tekrar birlikte olayım ya da olmayayım değişmeyecek. yapmacık, samimiyetsiz bir insan olarak yaşamak istemiyorum.
kendine güveni olmayan alt-insanın biriyim, anonim ortamlarda agresif davranarak kendimi tatmin etmeye çalışıyorum.
takdir edilesi
iyi bir insan olmak gerçeğiyle yüzleşmek lazım. toplumla beraber uyum içerisinde yaşamak gerçeğine alışmak lazım. diğer insanlar kahpelik yapıyor diye, onlar çalıyor, çırpıyor diye bizim de aynı şeyleri yapmamızın tamamıyla meşru olduğunu düşünmek aptallık. ama tüm bunları kendimizden, ilkelerimizden taviz vererek yaparsak çok daha büyük aptallık olacaktır. kimin ne yaptığı bizi niye ilgilendirsin ?
ben kaypakça yaşamak istemiyorum; içten, samimi, dürüst, onurlu... yeter ! istediğimizi siktik, istediğimizi içtik, daha ne kaldı geriye ? bunca zaman hep bir ağızdan pompalanan bu boktan yaşam tarzı bize ne kazandırdı ? anı yaşayalım, sahip olduğumuz biricik şey bu. ama öyle sieadıllı esrarkeş serserilerin övdüğü tarzda değil, her an hesap verecekmiş gibi, her an ölecekmiş gibi.
bu videonun yapılma amacı neydi acaba
youtube.com
Türk-Makedon kardeşliği
sentüpteki cimnastik videolarında kızlar bilerek mi götlerini gösteriyor? yoksa gerçekten saf bir şekildemi yüklüyorlar o videoları?