/ex-yu/

Attached: rer.png (496x497, 407K)

Other urls found in this thread:

youtu.be/8jScvwEGQkA
youtube.com/watch?v=brMNOaepUV8
youtube.com/watch?v=QzfZmJWqQjQ
b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=21&nav_category=167&nav_id=1484705
youtube.com/watch?v=0NufmLrf-rY
youtube.com/watch?v=rs79STdJTvk
informer.rs/vesti/politika/413010/provaljen-boskicev-pajtas-stamatovic-sebe-cajetinu-kupio-lazno-oksfordsko-priznanje-kao-djilas-pre-sest-godina
youtube.com/watch?v=qUL9CcY0ePc&t=130s
youtu.be/DbMJWE7yeMY
vocaroo.com/i/s1bZy3per6VR
vocaroo.com/i/s0FLKDwX2IEA
youtube.com/watch?v=odd8C8dLZ7Q
youtube.com/watch?v=NGcx6Up95uI
twitter.com/SFWRedditImages

youtu.be/8jScvwEGQkA
Moji drugari lalala

neko sliku kafice pliz?
nisam popio svoju jutros

losa slika u OP
predvidjam da ce ovo bit los konac

OVO

t. dobar decko

ne volim srbe

u cmaru me nes svrbi e da to su srbi

Attached: 1545386577033-1636892151.jpg (2560x1536, 1.1M)

Kafica dbi

Ne znam sta cu bez kafice kasnije u zivotu. Sta moze zamjenit kaficu?

Attached: Screenshot_20181221-110708_Gallery.jpg (1440x2960, 938K)

Samo bazza varta posteri stavljaju kafice

Attached: Kavicach.jpg (2560x1920, 1.51M)

youtube.com/watch?v=brMNOaepUV8

mislim da cu jos malo odspavati

CCCC
youtube.com/watch?v=QzfZmJWqQjQ
CCCC

>sve tomboy cure su ili gej ili trans, bez izuzetka
Samo hocu gf da nije glupa izmalterisana Instagram kamenjarka, je li trazim previse

to je bosanska hrana mentolchino

da

b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=12&dd=21&nav_category=167&nav_id=1484705
>Rektor Univerziteta CG Danilo Nikolić zamenio je nadgrobnu ploču na grobu svog pradeda Staniše Nikolića, brišući epitaf koji govori da je reč o srpskom junaku.
Dje si rasna ljepotice brkato ti ljubim lice!

Attached: pepe (2).jpg (400x386, 31K)

Prvo cigare, posle kurac
Reci "ne"!

lose sam ti mamu guzio sinoć hehe

nista cudno, to su i ustase radile

...

...

...

ovo inace saljem kao odgovor na pitanje "gde ces za novu"

Bioskopski klip

Zutaci su sampioni u kategoriji stvari koje se nisu desile.

Attached: sksnd.jpg (720x932, 69K)

a realnost je da cak i najmladji stoje hrabro uz naseg Predsednika
youtube.com/watch?v=0NufmLrf-rY

kursadzije-tier komedija

pijem kaficu a jedem bogami i sutlijash sa cimetom

političari su prolazni
beograd je večan

DZUMA NAMAZ ZA POLA SATA BRACO MUSLIMANI KO PROPUSTI TRI DZUMA NAMAZA ZA REDOM IZLAZI IZ VJERE PA DOBRO GLEDAJ TE STA I KAKO RADITE !

Pogledajte sta je pametno dete
Ahmet Radetinac iz Novog Pazara
youtube.com/watch?v=rs79STdJTvk

cime se sluzi tackasta opozicija c c c

>PROVALJEN! Boškićev pajtaš Stamatović za sebe i Čajetinu KUPIO LAŽNO OKSFORDSKO PRIZNANJE, KAO I ĐILAS PRE ŠEST GODINA!

informer.rs/vesti/politika/413010/provaljen-boskicev-pajtas-stamatovic-sebe-cajetinu-kupio-lazno-oksfordsko-priznanje-kao-djilas-pre-sest-godina

ceculja

Attached: Veliki Cangu.jpg (960x595, 75K)

Treba da se skupi posten narod pa govnjivim motkama da rasteraju one narkomane sto setaju subotom popodne.

dbi dbi ljubicu volimo svi

BORI SE

NE ODUSTAJ

Dzema*

bazirani iguman rafailo legenda eksju daske

ovo ali iskreno
jedina normalna cura u villi
i jovana
youtu.be/DbMJWE7yeMY
vidi
youtu.be/DbMJWE7yeMY

Jedan kratki vocaroo od Nebojse
vocaroo.com/i/s1bZy3per6VR

How come the Serbs couldn't win Sarajevo?

vocaroo.com/i/s0FLKDwX2IEA

krinch

>kako si ti dobrica

ne bom komentiral, ok, zadržal se bom

Petak je momki, planovi za veceras?

Hello our Jow Forumsernational friend! I see you're interested in discussion about us with us, so I'm gonna give you a headstart of what /ex-yu/ really is.
This is a schizophrenic general with schizophrenic characters who complete this /ex-yu/ imaginarium, how it's used to be called.
First one is a Dotboi, he is about 40 years old, posts here and on /vg/, /v/ frequently and he loves to throw tantrums at Serbs (he's writing in Serbian Cyrillic, under a Serbian flag, but there are claims that he's Ustasha, at least ideologically). His favorite catchphrase is "Get sick of cancer".
Monkeyboy from Montenegro, is Dotboi's ex-love interest, he is in his early 20's, worked in the US as a cashier mostly through Work And Travel program, and he's animefag.
NoFearBoi is a 30+ year old schizo from Belgrade, he unironically shills reality shows, ruling party and president of Serbia. His name literally means a boi who doesnt fear, but in reality he suffers from agoraphobia and he's scared to go out therefore he posts on /ex-yu/ all the time. People claim he has at least 20 different personas posting here.
Shitboi is a Serbian guy who baits people with unpopular opinions, pretending to be a hungarian, croat, muslim, even gypsy. People claim he is in so called Shitgang, together with Dotboi, Monkeyboi and Dominique.
Dominique Magnifique is a Croatian teenage autist. He has many personas but Dominique is his main one, but when he tries to be serious he wears his Domagoy coat. His spams are the most effective because when his schizophrenia kicks in, everybody leaves the thread.
Herzest is a 20-something schizo croat from Bosnia and Herzegovina, his name means Herzegovina+incest, because obvious reasons. He is famous for changing personas from minute to minute, for being butthurt towards Serbs but being generous at the same time, and for his samefagging monologues.
These are the most famous ones, but not the only ones, welcome to /ex-yu/!

trep zurka bakero

youtube.com/watch?v=odd8C8dLZ7Q

bazirana mamara marjanovic prikacila parove na aparate

a sta je bosna nego srpska.

45
volim mimove
slusam cajke
ne drogiram se

Attached: incel.jpg (195x259, 6K)

Пoздpaв oд мeнe пoнoвo. Oд пpoшлoг пeткa кaдa caм кyпиo нoви Fox тeлeвизop oд 43 инчa, ниcaм имao нaмoнтиpaни paчyнap нa тaј тeлeвизop. Cyтpa идeм y Бeoгpaд нa Helmcast дa cнимимo јeднy eмиcијy o Дaчaнимa и Tpaчaнимa кoд Mиoдpaгa Mилaнoвићa пa ћeтe мe глeдaти ycкopo.

pa kaje ovo jebem ti sunce kalajsano
youtube.com/watch?v=NGcx6Up95uI

uff dobre su ove 3 na kraju

???????? zbunjen sam, jel ovo humor ili sta?????

gore je imat prijateljicu nego ne imat prijateljicu

Sto

O V O
B
O

haha ovo je najjaca kopipasta svaki put kad udje strendzer samo ovo kaciti garantovano nikad nece udju vise

muška osoba ne može imat prijateljicu

Nema ko da protestvuje Šone. 2000. nezadovoljni su jedino mogli na ulicu jer nisu mogli da dobiju vizu, sada nezadovoljni pakuju kofere i idu jer niko nema muda da stavi na panj i da se bori.

genijalno cec

Mislim kad nas ima 30 sveukupno od kojih je max 10 u koncu u bilo kom datum trenutku, i ne cudi me sto smo svi sizofrenicni sa poremecajem vise licnosti

Ja imam 2

neš jebat

I ne planiram, nisu mi atraktivne licno, ali jesu u 0.01% zena koje znam da imaju smisao za humor i nesto zanimljivo za reci

I ja imam dve sada ali to su babine prijateljice, ponekad opicim karte sa njima.

lepa mi je ova lada, skoro ko moja

>u 0.01% zena koje znam da imaju smisao za humor i nesto zanimljivo za reci
i zasto to ne zenis onda?

jer je pedercina
normalni ljudi nemaju zene za prijateljice.

bazirano

beta kruh

E ovo je dobra tema za danasnji ex-yu.

Evo zapocinjem ja. Da li je u pravu Mama Marjanovic ? Ja mislim da jeste.

Dinina majka je navodno heroj jer je isla da ratuje 99 na Kosovu?

Postavlja se pitanje, sta jedna bivsa misica trazi na ratistu i kako ona moze da ratuje ako nije vojno osposobljena?

>on ima zene za prijateljice

pa nije mi jasno sta mozes uopce radit s prijateljicom, ako je jedna od tih 0.01% s kojima uopce ima smisla pricati, onda zenis, ako nije, zasto ti je prijateljica

Jedna je ozenjena, druga je lezba, nijedna mi se ne svidja licno, ako ne mogu naci neku da mi je atraktivna i zanimljiva u isto vrijeme radije cu umrijeti sam

>zena ozenjena

>ozenjena
zasto joj onda muz nije prijatelj? sta radi sa drugim muskarcima?
>lezba
zasto bi iko imao ikakav kontakt s tim polusvijetom?

kad ce vise zbor incel postati mejnstrim na ovim prostorima nmg vise

Konačno jedna normalna diskusija danas!
Pazi brate kako god i šta god neću da ulazim u to, ali svako dete nosi najlepše uspomene o majci i nije trebala to da govori pa i da jeste istina. Koliko sam upoznat sa njom, ona je bila ljubavnica pokojnog Tomislava Karađorđevića, a on je bio najbolji Karađorđević u 20. veku.

KV sam i imam jednu prijateljicu, zbog nje nisam više KHV. Rađe bi da nikad ju nisam upoznao jer ovak uvijek se osječam kao da imam nož zaboden u leđa a kad sam s njom kao da ga još jače stišće. Užasan osječaj.

ma bas me briga covece Dina je usla tu i sada je javna licnost i dala je za pravo svima da je komentarisu ii nju i njen zivot

Nisam jedan euro potrosio na njih u sve godina koliko ih znam

Zasto ne udjes u gej brak sa muskim prijateljima?

Moze se imati vise od jednog prijatelja, a /ex-yu/ je gori polusvijet od ovih degenericnih pokreta ako cemo iskreno

>Koliko sam upoznat sa njom, ona je bila ljubavnica pokojnog Tomislava Karađorđevića, a on je bio najbolji Karađorđević u 20. veku.
jebote kako je uopste uspevao da mu se digne u tim godinama

Nadica je bila blizu istine. Majka Dine Galorini, LJiljana Manojlović je kriva za smrt dva borca. Dina je nezasluženo dobila sve od države. Treba joj oduzeti i dati detetu NIkole Čuturila palog borca na Kosmetu. Nikolino dete je negde u Jameni kod Šida. Ne pišem ovo na pamet. Prestanite sa linčom Nadice Marjanović. Dinasram te bilo

postaj njenu sliku

ja sam se par godina druzio s jednom
onda je otisla na faks i cuo sam da ima curu tamo i da je lezbaca. prekinuo sam sav kontakt s njom lol
a bila je ruzna u faci prilicno ali imala je dobre sise.

>Zasto ne udjes u gej brak sa muskim prijateljima?
jer nisam peder? izgleda da se tebi nesto gadno pomijesalo u glavi ako ti je sve isto, musko zensko dupe glava, pravi bosanski lonac

>neku da mi je atraktivna i zanimljiva u isto vrijeme
esi ti normalan takva ne postoji jer cim je atraktivna nema potrebu da razvije osobnost i smisao za humor

Šta, Čuturilo onaj iz Bajage i Instruktora je otac njenog deteta?? Hahaha koji kurac znam tog čoveka.
Toma je bio šmekerčina, viđao sam ga ko klinac na Oplencu i zaista si imao osećaj da kraljevska krv prolazi pored tebe. Moguće da je pio tabletice a moguće i da je bio zdrav.
Treba imati ipak granice u svemu brate. Ali opet razumem da je to sve prljava igra za gledanost, reputaciju, lične interese itd.

pa da
inace kao muz nikad nebi dopustao da mi se zena druzi s drugim muskarcima. u ovom slucaju ili je muz zajebao ili vidi da je taj bosanac picka i da je "bezazlen" pa joj dopusta da se druzi s njim. vise joj on dodje ko neka prijateljica valjda.

Nisi peder jer ti se ne svidjaju muskarci, eh meni se ne svidjaju one

Ako hrvati zene prvo sta stignu bez ikakvih standarda i ne cudi me stanje u Hrvatskoj

Istina

dina je jebena prostutuka radila je i kao kurva i kao domina i serem joj se usta sigurno je i njena mama pusila kurceve vojnicima dole jer sigurno nije pucala ili kuvala pasulj

A OTKUD TI TO ZNAŠ? JESI TO PROČITAO NA CHATU YOUTUBE STREAMA ILI SI TO ČUO OD MILIJA CIGANA LAŽOVA? DAJ NE SERI, ONA JE RETKO FINA UČESNICA DOLE U VILI U ZEMUNU.

bila je u parografu to smo svi ovde gledali i izmedju redova je priznala a i poznato je da je rasturila brak savi milosevicu saberi jedan i jedan

>dina je jebena prostutuka radila je i kao kurva i kao domina i serem joj se usta sigurno je i njena mama pusila kurceve vojnicima dole jer sigurno nije pucala ili kuvala pasulj
odakle ti to sve?

>kamenoglavi zaboravio da je ove dvije stavio u doslovno top 0.01% zena
>prvo sta stignu bez ikakvih standarda
uzmi si sat dva da prvo procitas svoje postove prije nego nastavis razgovor, nije mi problem pricekati, procitat cu ponovo vitgenstajnova sabrana djela u medjuvremenu