/tr/

Leon edişin

Attached: leon-the-professional-movie-screencap-mathilda-natalie-portman-costume-outfit-halloween-black-velvet (744x544, 83K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=J1p-Wzn2suk
youtube.com/watch?v=pm3rDbXbZRI
youtube.com/watch?v=AibiiNL0gQc
youtube.com/watch?v=QCzZMBgTDFQ
youtube.com/watch?v=hxH86IxmBtY
youtube.com/watch?v=PQNU1pTpkAk
youtube.com/watch?v=xS84DQ9EeuU
youtube.com/watch?v=rWt5WB7wtJ0
youtube.com/watch?v=_APjiiWl8xs
youtu.be/jdJvZN825ro?t=76
youtube.com/watch?v=jF2uiNuf-dI
youtube.com/watch?v=AZ08hLk1zRc
youtube.com/watch?v=3oV0qKZuy5A

youtube.com/watch?v=Cp-NG0pU-Ms
youtube.com/watch?v=ThPQpDPaN4I
twitter.com/SFWRedditGifs

Attached: 1541196047694.jpg (1200x1052, 227K)

1.75manlet+fakir+çirkin=BETA olmak kötü hissettiriyor moruQ

Attached: 1544126475997.jpg (225x225, 2K)

kek

>bu kadar mükemmel ol
>intihar et

Attached: chisa3.jpg (704x540, 43K)

based pedo poster

youtube.com/watch?v=J1p-Wzn2suk

belçikada AMMMMMCIK yalamak serbest mi moruQ?

>saat 4de uyanık olmak

Neden uyumuyorsun user

Attached: e49d18ba19c869908b081e3b09ff4b29.jpg (736x368, 33K)

ANAN OLACAK OROSPİ RAHAT BIRAKMIYOR :dddDDDDDDDDDD

belçika ammmmmmmmcığı sikmek istermisin? bak bir gün iki gün değil, ömmmmmmmmmür boyu

hoş ediş
youtube.com/watch?v=pm3rDbXbZRI

efso :D

instrumentalini daha çok beyeniyom ben
youtube.com/watch?v=AibiiNL0gQc

günleriniz nasıl geçiyor türkanonlar? kendinize iyi davranıyormusunuz?

>uyan
>ye
>iç
>eylen
>31 çek
>uyu

saat 4'de ayakta olan adam kendine iyi mi davranır aQ...
youtube.com/watch?v=QCzZMBgTDFQ

benim de aynı ve bir terslik var gibi geliyor. memnun musun bu düzeninden? nasıl olmalıydı sence?

31 yerine sexs olsaydı gayet content olurdum

gayri-ironik bir biçimde soruyorum, gerçekten tatmin olur muydun? hayatındaki tek eksik bu mu?

youtube.com/watch?v=hxH86IxmBtY

Bira iciyorum. Sen nasilsin, Anonoglu?

evet, tek istediğim bir loli gf

müzik dinleyip bu tiradı yeniliyorum gurbetanon. yarın erken kalkmak için bir sebebim yok, son birkaç gündür uyku düzenimi de bozdum zaten. iyice uykum gelene kadar vidya mı oynasam burada mı takılsam onu düşünüyorum. almanya nasıl? proksi değilsin değil mi?

her sabah 6 da kalkıp yaşama olan şükranımı sunmak için koşarak şehri turlamayı, ardından evsiz sokak hayvanlarını beslerken onlara şiir okumayı seviyorum moruQ

bu ekşiden repostamı

benim hayalim

i am white

neden hayal ki, git gerçekleştir

bu tip başlıklar nefret suçu işliyor ve moderasyon sanırım uyuyor.. ben anlamıyorum bu eşcinseller bu kadar nefret edilecek ne yapmış olabilir? bir insanın yatak odası neden size bu kadar batıyor? eşcinselleri uzaylı falan mı sanıyorsunuz nedir bu takıntınız? moderasyonun acil olarak bu tip nefret suçlarını yasaklaması gerekiyor. ne demek eşcinsel olunca daha mı az değerli oluyor? nasıl korkunç bir zihniyet bu.

kısmet

sorması ayıptır hangi üniversitede okuyorsun moruq?

allah

post atın lo beni yalnız bırakmayın

oy spagettilerim dökülmüş yine.

0-4 procreation
5-9 urethral_penetration

Aynen bende oyleyim, bruder. Almanya bildigin gibi. Degisiklik yok. Hep ayni. Köln'den selmlar. Sen neredesin?

öldü

Burası küçücük memleket kanka otobüse binip şehir değiştiriyorsun ondan tam bir yerdeyim diyemem. ama genelde leuvendeyim şuan tatil diye brüksel civarına geldim takılıyorum evde

yare yare... saat ne zaman 5 oldu ? acıktım..

ekmeğe tereyağı reçel sürdüm gömüyorum

bende acıktım amQ noluyoz :DDd

oy, balık niye karın doyurmaz ki ?

yılbaşında terör saldırısı olsada keyfimiz yerine gelse be moruQlar ne dersiniz

youtube.com/watch?v=PQNU1pTpkAk

film izlemek oy*n oynamaktan daha fazla zevk veriyor.

oy, gintamayı tekrar bitirsem ilk bahar gelir mi ?

çok yalnızım lan

Attached: 1512799090516.png (489x423, 10K)

ne oynadığına ve ne izlediğine göre değişen bir durum

oyun, film

Attached: 39bbf981427c71dc64c2b495a976ba37-imagejpeg.jpg (453x410, 52K)

ayakta alkışladım şu an ne yapacağımı bilemez bir haldeyim

Attached: C_9GKHNV0AAWdUM.jpg (1138x636, 119K)

Attached: images (2).jpg (267x292, 19K)

>asla foreskinim geri gelmeyecek
amına koyım baba ve anne

Attached: 1fe.png (658x662, 59K)

oy, kamçatka insana huzur veren bir yer değil mi ?

Kamçatka ney moruQ

umarım sayısalcı değilsindir anno

youtube.com/watch?v=xS84DQ9EeuU

kakam geldi ama hiç yapasım yok amk

2 gündür yemek yemiyorum, uyku desen uğramaz oldu. içkiyi bıraktım, filtre kahveyle kendimi tatmin ediyorum, çarpıntılarım azaldı hatta yok oldu. kas çekilmeleri yaşamaya başladım, 20'likler sık sık yokluyor, çok fazla ağrım var ama hap kullanımından kaçınıyorum. pipom yandı balla onarmaya çalıştım ama köz tadı vermekten öteye gitmedi. winstonu bozmuşlar, camel green yerini tutmasa da fena değil.

youtube.com/watch?v=rWt5WB7wtJ0

"Seni sevmiyorum; çünkü babama benziyorsun, o öldü ama sen onu bana hatırlatmaktan geri kalmıyorsun. Annem onunla isteyerek evlenmemiş; ama babam onu hep takip etmiş, hiç bırakmamış; en son intihara kalkıştığında ikna olmuş annem. Ben babam gibi bir koca istemiyorum...ne yaşarken ne de öldüğünde...
Annem hiç mutlu hissetmedi. Babam bizi hep sevdi ama annem onun yüzünden hep mutsuz oldu. Sen beni babam gibi sevemezsin anlıyor musun, sen bana annem ne yaşadıysa aynılarını yaşatıcaksın ! Babam gibi erkenden öldüğünde arkanda beni ve çocuklarımızı sahipsiz bırakacaksın ! Ben böyle bir kadere razı değilim !!!!" dedi ve beni hepten bitirdi; ama vazgeçemiyorum. amına koyayım peşinden koşmaktan kendimi alıkoyamıyorum, köpek gibi takip etmekten kendimi alıkoyamıyorum !!!

youtube.com/watch?v=_APjiiWl8xs

is something wrong with me if I even find the female wojack hot? I would fall for any woman who looks like that

Attached: derp-tf2-soldier-5a8778ef0a87f.jpg (844x768, 96K)

Sup bros

gib burger

İşe gidicem
Günaydın bu arada beyler

Serzâde**

Serzede***

şengen vizesi dolmadan şunlara bi mezar yapsalarda ishalli bokumu bıraksam :D

Attached: isis454-870x418.jpg (870x418, 90K)

sjsjsjsjssjs :D

bump

yarra koyim

youtu.be/jdJvZN825ro?t=76

Attached: 1524473987606.jpg (480x480, 33K)

bugün evden çıkasım yok
telefonu açasım yok
rakımız var içesim yok
acelem var koşasım yok.

xeşke arapça bilsem
youtube.com/watch?v=jF2uiNuf-dI

Bruder Dervis Allah sei mit dir!
youtube.com/watch?v=AZ08hLk1zRc

Attached: hqdefault.jpg (480x360, 11K)

youtube.com/watch?v=3oV0qKZuy5A

female wojak is hot desu there is nothing wrong with that

amına koymak varken yarrağa koymak mı gay desu

BIRI BENDEN BI ŞEY ÇALDI
GERI ALICAM AZ KALDI
SANA DOĞRU BIR YOL VARDI
BULUCAM SÖZ AZ KALDI
TUHAF GEÇEN BI GÜN DAHA
UMUTLARIM YARINDA
YANINDA OLAMAZSAM
SAVAŞ ÇIKAR KOLAYCA
İKIMIZE KARŞI BI RÜZGAR VAR
AMA BIZE AŞKTAN ESIYORLAR
EMINIM SEN DE DUYUYORSUN
BITMEZ ASLA DIYORLAR

Attached: 1512870329_1494205722431.png (354x286, 29K)

Pompa

Attached: 1543418389512.jpg (500x664, 34K)

bulldog yayın açmış. izlemeye gelin ibneler
twitch.tv/admiralbulldog

BİZ İKİNCİ bin yıldayız. Atatürk, neredeyse yüz yıldır, Türkiye'de Anıtkabir'deki lahitinde hareketsiz yatıyor. O, Tanrıların iradesi ile Türklerin babasıdır ve tükenmez ordularının gücüyle yüz şehrin efendisidir. Karanlık Osmanlı Çağı'nın gücü ile hareketsiz kıvranan, çürüyen bir vücuttur. Hiçbir zaman gerçekten ölmesin diye, her gün binlerce ruhun feda edildiği, Türkiye'nin Ceset Efendisidir.

ANCAK BU ÖLÜMSÜZ HALİNDE BİLE, ebedi nöbetini sürdürüyor. Devasa savaş filoları, Karadeniz'den ve Akdeniz'e tek geçiş yolu olan, Yunan'ın istila ettiği Ege'nin lanetli sularını, Atatürk'ün iradesinin psişik tezahürü olan Nutuk'un yol göstermesi ile geçmektedir. Büyük orduları, sayılamayacak sayıda siperler içinde O'nun adına savaş veriyor. Askerleri arasında en büyükleri, biyolojik olarak tasarlanmış süper savaşçılar olan Adeptus Kemalus, Kemal ASKERLERİ. Savaşlarında yoldaşları çoktur: Jandarma ve sayısız polis kuvveti, her zaman uyanık olan Anayasa Mahkemesi ve CHP - Adeptus Kemalus'un rahipleri, bunlardan sadece birkaçı... Fakat sonsuz sayılarına rağmen, islamcılar, Apocular, yarı-Türkler ve daha da kötüsünden gelen tehditleri durdurmaya zar zor yetiyorlar.

ÇAĞIMIZDA Bİ TÜRK olmak, sayısız milyonlardan biri olmaktır. Akla gelebilecek en acımasız ve en kanlı rejimde yaşamaktır. Bunlar bizim zamanımızın hikayeleri. Türk Milliyetçiliğinin ve Bozkır Ruhunun gücünü geçiniz, çünkü herşey, bir daha asla öğrenilememek üzere, unutuldu. TURAN ve Birlik vaadini unut, çünkü zamanımızın korkunç karanlığında, sadece savaş var. "Yurtta sulh, Cihanda sulh" yok, sadece kan dökme ve katliamın sonsuzluğu ve kana susamış bir arap ilahının kahkahası var.

Attached: Uyku.jpg (864x496, 127K)

alman tirada gelin

No habla german qnq.

Ölmedi ki :}

Hey roachbros!!! how its goin' :-ddd

Attached: xg.png (727x682, 96K)

SİKTİRRRR gâvur biliyor kapat şunu

Attached: 806x378-recep-tayyip-erdoganin-4-kriptolu-telefonu-da-dinlendi-1526186969566.jpg (806x378, 43K)

>S I K I L D I M

Tilakoid zardaki moleküller ışık enerjisini atp ve nadphda depolanmak üzerine kimyasal enerjiye çevirirler. Oksijen bu tepkimenin sonucunda oluşan bir yan üründür. Hadi yine iyisiniz bilinmeyenler. Bilgi bilgidir.

yanlış, nadp'ler fotoliz sonucu sudan açığa çıkan h+ protonlarını calvin döngüsünde kullanılması için tutar. kimyasal enerji ışığın fotosistemleri aktive etmesi ile ets elemanlarından elektronların kayması sonucu oluşan potansiyel enerjiye ve ardından atp sentaz ile atp moleküllerinde depo edilir.

youtube.com/watch?v=Cp-NG0pU-Ms

>nadp'ler fotoliz sonucu sudan açığa çıkan h+ protonlarını calvin döngüsünde kullanılması için tutar.
Kullandığım cümlede buna karşı olan bir bilgi yok.
>kimyasal enerji ışığın fotosistemleri aktive etmesi ile ets elemanlarından elektronların kayması sonucu oluşan potansiyel enerjiye ve ardından atp sentaz ile atp moleküllerinde depo edilir
Ps1 ve Ps2 tam olarak nerede gerçekleşiyor sayın bilinmeyen? Ayrıca benim postta calvin döngüsüyle ilgili bir bilgi geçiyor mu? Neresi yanlış tam olarak? Atp sentaz calvinin hangi ayağında bulunuyor, stromanın neresinde? Tilakoid zarı götüne mi soktun?

>ışık enerjisi atp ve nadph'da depolanır
sadece atp'de
nadph kimyasal enerjiyi tutmaz
10k gerisi pleb seni

Uzun zamandır gördüğüm en kaliteli otistsin, bilinmeyen.

Attached: götünesokarsın.jpg (2428x428, 383K)

youtube.com/watch?v=ThPQpDPaN4I
ccc inci siker ccc

böyle kızları seven bir otistiksin lütfen kendini öldür ve bir beya atlı şovalye olarak olamayan grurunu ve kadınların babet köpeği olma hayilini çöpe at

Attached: 22222.png (247x267, 40K)

>atatürk
>türklerin babası
BUNA INANMAK IN 2K18 KEK

Attached: 1532525594187.gif (500x455, 466K)

Babasının kim olduğunu bilmeyen orospu çocuklarının bunu anlamasını bekleyemeyiz zaten.

yerleşmiş ve türkhaplı.