kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
Szar ez az ünnep. A többi Anonnak legalább van mit ennie.
aludj ha éhes vagy
8-kor feküdtem le aludni, éhesen.
de miért?
Mert anyám baszik a karácsonyra és baszik főzni, de ezt elvárja, hogy itt legyek.
user mit akart volna szent estén enni?
Én sütöttem volna egy finom marha szeletet. Köretnek hagymás törtkrumplit ettem volna. Plusz csináltam volna barna mártást. No meg répát és cukor borsót párolok. Sütit vettem volna a cukrászdában. De sajnos semmit nem ettem.
miért nem főz anyád?
Nem tudom, lusta. Azt hittem fog főzni, ezért is utaztam 7 órát, hogy itt legyek.
Ánon csinált már ilyet?
honnan a francból utazol te 7 órát haza?
Az ország egyik végéből a másikba.
Erre jó a rostélyos
na végre valaki a fonákban akinek ez a fétise
ön uram a kultúra embere
Én kaviáros palacsintát akartam volna ma csinálni, hoztam Oroszországból nagyon faszát. Ma jött volna a közelebbi rokonság látogatóba, (nagyszülők, unokatesók) de inkább drámáznak egymással, úgyhogy basszák meg magukat.
ma bevetem magam a hideg Dunába a lánchídról, jó volt veletek korcsok
>gyere ánon csomagold ki az ajándékodat
Mit teszel?
Hülye János.
én ettem szarvaspörit meg madártejet
szarok ez evésre geci, szeretnék már egy olyan karácsonyt amikor nem vagyok érzelmileg belezsarolva hogy hazamenjek a szutyok családi karácsonyra
odajön 10-12 normálpatkány minden évben és az én baszogatásommal tellik a nap fele, "ánon lányokkal mi van?, "mikor házasodsz?" "ilyen idősen már gyerekem volt"
nem tudom mikor lesz az a pont amikor elpattan valami bennem aztán leordítom őket a gecibe, én vagyok a család génhulladéka és ezt ők is nagyon jól tudják faszért kell nekik folyamatosan forgatni bennem a kést, így is kurvára fáj az egész
lol
és a legjobb az egészben hogy ezt a baszogatást ilyen közepes minőségű csanádoktól és sztésziktől kell hallgatnom
az milyen?
ilyen 7-8/10-es normálférgek
te nem vagy olyan?
nem, én 0 vagyok
géntemető
de hát nem rokonok?
elvileg azok, de szerintem anyám kóbor kutyával csalta apámat mielőtt megszülettem
és még egy hétig ott leszel náluk?
szerencsére csütörtök reggel hazamehetek, meg is ölném magam tovább kéne maradnom
Merry Christmas to Hungarian people.
>hazamehetek
Lmao hány éves vagy 16?
26 leszek
akkor jó
én is majd csütörtökön lépek
kitartás
Akkor meg hogy lehetsz ilyen kis gerinctelen szaros, hogy anyu megmondja még azt is, hogy meddig kell maradni? Lehet, hogy ha volna karaktered akkor nem lennél szűz se olyan idősen, amikor a családod nagy részének már gyereke volt.
Eljött az anime ideje.
ha nekem is jutott volna a jó génekből akkor nem lennék szűz ilyen idősen
and a merry Christmas to you
én meg mehetek tovább a haverokkal
unironikusan gondolkozom rajta hogy behazudok egy influenzát
haza akarok menni egyedül akarok lenni á
Ánon a genetika nem így működik.
Hány kiló vagy pl?
krindzs
Azt a picsa, van a normibookomon egy rizségető csaj
mészégető rízs csajokat gyűjtenél inkább
nem érdekel hogy te a normi genetikáddal mennyire tudtál önvalósítani és hány kurvád dugtál meg
BREKEKEKEKE
>lóól nézzétek milyen fasza normi genetikám van és mekkora életkirály vagyok, gyerünk röhögjünk a rondákon xD
Jó posta
csupán világba kiáltottam a keserűségemet, én is ronda vagyok
utálom a ronda "embereket"
tudom már megszoktam te rohadt féreg
korcs
féreg
Hetero vagyok de ezeket megbasznám
>Hetero vagyok de ezeket megbasznám
ahelyett hogy legalább karácsonykor eltakarodnának innen a normálférgek még ilyenkor is idejárnak
Szaloncukrot eszem :D
Én ettem kacsamellet, lazacot, bulgurt és valami vega "burger" cuccot, ami egész jó volt
Ma megyünk nagyinékhoz ahol lesz halászlé, húsleves, koronázási csirke, valami pulyka meg még fasz tudja mi
én is :D
mi az a koronázási csirke?
pun-szi pun-pu-pun-szi
Jövőre öld meg magad karácsonykor, amikor mindenki ott van. Azzal örökre elbasznád a karácsonyjaikat
elég bázisolt
utána sose lenne már ugyanolyan a karácsonyuk
homáranon bejelentkezik
miután tegnap nagy nehezen feldolgoztam a két homárt és minden ehető részt kinyerve belőle is csak egy előételnyire való hús került a tányérra, anyu és én elmentünk az éjféli misére, öcsém nélkül, akinek meg délutáni műszakban dolgoznia kellett ezért csak 23.30-ra ért haza. mire fél kettőre hazaértünk a miséről, meglepetten konstatáltam, hogy a homárhúsos tányér nincs ott, ahol hagytam - gondoltam az öcsém nem bírta a szagát, ezért betette a hűtőbe vagy a spájzba, de sehol sem volt. a legrosszabbtól tartva bementem a szobájába és megkérdeztem, hogy ugye nem ette meg a homárt? "azt a kevés maradékot amit hagytatok nekem? dehogynem".
mérhetetlen haragomban szólni nem bírtam, mert tudtam, hogyha kinyitom a számat, akkor az utca végében is fel fognak kelni az ordítozásomra az emberek, és Jézus születésének napján nem tartottam illőnek az ilyen viselkedést. nyomott hangulatban aztán átadtuk egymásnak az ajándékokat, én meg annak ellenére feküdtem le üres gyomorral, hogy előző héten kilencezer forintot költöttem a két homárra, boldogan eltervezve, hogy majd milyen finom karácsonyi vacsorát fogok összeütni a családnak.
Ilyen angol/indiai cucc, én nagyon szeretem
és ezzel mit kezdjek?
>elpattan valami bennem aztán leordítom őket a gecibe
béka álmodozások XXXI. epizód
kurva anyádat már
>mutter nem fõz Karácsonykor
Mi a fasz
És ezt fater eltūri? Nincs egy férfi ilyenkor a családban, hogy felpofozza a hülye ribancot?
Ugyan a genetikád kőbe vésődik amikor megfogansz, de a génkifejeződés az környezet függő, jobb életkörülményekben "jobb gének" tudnak hatást kifejteni
ééés?
Nálunk akkora balhé volt, hogy széthullott a család, ezt übereljétek korcsok
szakad a tőzsde D:
Ez kurva jó, bázisolt /tv/
Sztorit.
jól van na, ne haragudj, ánon
nem vagy őszinte
na mondjad
Tesóm rostélyoskodott, nagyszülők baszott nagy alkeszek, hazudozások ilyesmik mentek. Én álltam a rokonok között, hogy ne legyen verekedés, bár így is kaptam majdnem egy pofont :D
>Tesóm rostélyoskodott
bővebben?
Szerezz be te is 1 gyomorrákot tesó és aligalig leszel éhes. Én 2 szendviccsel is beérem egy nap mióta ez tart.
zöldszöveg pls
bázisolt balhés család
Szerencsére mióta papám meghalt 2011-ben azóta senki se basztat hogy miért vagyok szűz.
ánon, ugye csak viccelsz?
Kurva retkes keresztény szart már. Menni akarok tüntetni!
Boldog Karácsonyt fehér fiúk
aki szűz annak itt tudják a szülei vagy rákérdeztek már valamilyen formában?
Nem viccelek, tényleg működik. Fáj a gyomrom ha eszem szóval csak akkor kapok be valamit ha már nagyon ki vagyok éhezve. De amúgy se érzek igazán éhséget.
mióta tart ez? jársz kemóra? a széklettartással vannak gondjaid?
Nem kérdeztek rá de teljesen egyértelmű. Soha nem járok el sehova csak egyetemre és dolgozni, és soha nem is vittem lányt haza.
Boldog karácsonyt, barátaim.
Ellaborációt szeretnék kérni