Kurva anyátok

kurva anyátok

Attached: körtekarácsony.gif (392x409, 23K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=b2cVkHJmhtw
youtube.com/watch?v=Awq5hBTy0JE
m.youtube.com/watch?v=bt9KqHUiVH8
twitter.com/NSFWRedditImage

Who is she??

Eljött az anime ideje.

Attached: 1538381327257.jpg (1920x1080, 147K)

Attached: Booty.jpg (669x960, 51K)

>9233124(You)(Cross-thread)
>Who is she??
she is Erio from Denpa Onna no Seiishirun Otoko

Köszi fren

Ánnonak melyik a kedvenc női fenotípusa?
>Ímhol az enyém

Attached: 1543626436525.jpg (3131x3131, 1.26M)

Attached: 1531154357938.jpg (1280x720, 170K)

Olyasmik mint Alice Merchesi

Attached: Autistic Pepe.gif (400x300, 100K)

okuyorum master
sikiyorum ester
burasi macaristan
herkese cukunu goster

Ilyen hamar még sosem csatlakoztam fos fonálba.

mi?

amelyik megengedi hogy berakjam a puncijába

Not sure if this is a Hungarian larping as a Turk or a legit Turk...

moruQ amk

És ha csak a luksziba engedné?

dehát a puncija az lyukszi

>tfw I've been pranked

ó bárcsak meghalnék éjszaka

Attached: 1528991497874.jpg (1920x1080, 172K)

geci elkaptam valamit, úgy köhögök hogy majd kiszakad a hátam

Attached: Hungary.jpg (701x660, 278K)

Rátázzátok
youtube.com/watch?v=b2cVkHJmhtw

borzalmas

Attached: 1523812144632.jpg (1920x1080, 151K)

youtube.com/watch?v=Awq5hBTy0JE

Attached: Komigif.gif (547x387, 3.66M)

ugyanez, ma dél óta
lehet tényleg nem megyek szilveszterezni a normi haverokkal

legyen három, én is krepácsolok.

jobbulást
remélem a tiéd tüdőrák

Attached: 1515053700180.jpg (836x1200, 367K)

T*rk degilim
BIJI KURDISTAN

ú geci

Attached: 1545762037622.png (1481x911, 2.44M)

RÁKK

Attached: tüdőRÁKK.jpg (252x160, 47K)

milyen érzés ha nem vagy génhulladék és normál korban elveszted a szüzességesd és van barátnőd?

nem olyan jó mint ahogy hiszed

hát köszönöm, gyógyulj meg te is hamar
te is faszadék bár azt se könnyezném meg ha felfordulnál

nem jó érzés ha szeretnek?

semmit nem ér ha hozzá nem szereted magadat is - márpedig a szüzességed elvesztése és egy bn ahhoz kurvára nem elég

Attached: 1531338857602.jpg (1280x720, 518K)

de a kettő együtt jár, génhulladékként nem tudod magadat szeretni

nem mondom, hogy könnyű lesz, de próbálj meg túllépni és elvonatkoztatni a testedtől. minden fejben dől el. Milton is megmondta:
>Az elme önmagában való, s képes a poklot mennyé, a mennyet pedig pokollá tenni

az elmém szaporodásra van programozva
hogy vonatkoztassak el tőle?

összekevered a szexet és szeretetet. maga a szex nem boldogít. csak nézz körül néha és látni fogod hogy a sok diszfunkciós egyed azzal próbálja feltölteni az űrt a lelkében hogy vagy iszik és drogozik vagy fűvel fával kúr esetleg ötvözi őket, de nem halad vele semmilyen irányba, ugyanolyan nyamvadtan érzi magát a nap végén.

>semmit nem ér ha hozzá nem szereted magadat is - márpedig a szüzességed elvesztése és egy bn ahhoz kurvára nem elég
a szüzesség nem számít,de szerezni egy bn-t az végülis egy validáció hogy értékesnek tart valaki téged. Ha belülről nincs meg az a tartás, akkor viszont ez ad egy fogódzkodót

jó de nekem szeretetre kell a bn

halott

arra könnyű találni user, miért nem regisztrálsz valami társkeresőre?

nem

lmao

Attached: 1542595462738.jpg (1920x1080, 251K)

úgy érted oda ahol a nők beleírják a profiljukba hogy milyen testi adottságok alatt ne is próbálkozz?
nagyszerű ötlet

npc normálférgek ezt nem értik

Attached: 1533477138510.jpg (1258x1437, 702K)

Attached: 1514718741219.jpg (1920x1080, 186K)

ez a gazdasági összeomlás most komoly?

Attached: 1537715833576.jpg (1280x720, 118K)

>úgy érted oda ahol a nők beleírják a profiljukba hogy milyen testi adottságok alatt ne is próbálkozz?
Hidd el, hacsak nem nézel ki úgy mint Quasimodo maga, szerintem van esélyed. Amúgy meg ezeket a kritériákat meg szard le. Sőt, fogd fel őket inkább úgy mint figyelmeztető jeleket. Ha túl sok van belőle, meg nagyon extrém dolgokat akar a csaj akkor jobb is ha kerülöd mert egy felszínes picsa. Ha csak olyanokat köt ki hogy mittomén, legyél 180, de mondjuk 175 vagy, az olyanra simán rá lehet írni.

Hungarians don’t say “I love you”, they say “kurva anyád” which means “body blood” and I think that’s beautiful

Attached: 1541999163679.jpg (1280x720, 145K)

>szerintem van esélyed
rosszul hiszed sajnos

Attached: sample87e179dce50e392a5b2f0b7f977aef32.jpg (750x1000, 122K)

Attached: 1527374353884.jpg (1280x720, 137K)

hát felőlem akkor sanyargasd magad. Semmibe nem kerül próbálkozni.

gec, az egyik lánynak akit lenyakaztak marokkóban kiírja a szülője facebookra hogy, nem szeretné ha ezt a dolgot rasszista uszitásra használnák és hogy #nemmindenmuszlim
hogy lehet ilyen fasz valaki?

de hogyan kell próbálkozni sosem társalogtam még nővel
és a kinézet sincs meg hozzá hogy azzal kompenzáljak

meg is érdemelte a rohadt ribanc, bárcsak az egész családját felkoncolnák végre a gecibe

ja én is most láttam a tévés fonálban
meg is néztem gyorsan a lefejezős videót, mert még nem volt szerencsém hozzá, és hát az elején az a sikoltozás azért kicsit megizzasztott

hogy lehetsz ilyen szociopata fasz?
ezek még csak nem is azért mentek ki hogy menekülteket segítsenek, csak hegyet mászni mentek
az meg a másik hogy alig van olyan ember aki ilyen halált érdemel

Attached: 1544824950769.jpg (2448x2791, 1.45M)

>de hogyan kell próbálkozni sosem társalogtam még nővel
>és a kinézet sincs meg hozzá hogy azzal kompenzáljak
Neten vagy általánosságban? Nem akarom azt tettetni hogy értek hozzá mert kurvára nem, de egy "Szia, XY vagyok, nagyon csinos vagy, van kedved beszélgetni kicsit? :)" szerintem működne.

>csak hegyet mászni mentek
mondjuk lehet azt biztos egy országban is csinálni, amelyikben nincs fél európának utazási figyelmeztetés

Hát legutóbb 2008-ban esett ekkorát a jenki tőzsde, szóval elég nagy szart jelezhet.

de miről?
még egy másik férfival is nagyon nehezemre esik beszélgetni

Attached: 1538939825195.jpg (1280x720, 120K)

Fingòs vagyok!!

tényleg megérdemelték, tipikus belvárosi libsikurvák voltak akik a facebookon éltették a muszlim menekülteket és titkon a metélt arab fasz után epekedtek

igen peti megoszott egy videót facebookon ezért megérdemelte hogy egy tompa késsel levágják a fejét
nem vagy teljesen normális

>de miről?
Hát ez jó kérdés, attól függ hogy reagál a csaj az első üzenetedre, de a profilja mindig ott lesz segítségnek (ha kitöltötte) hogy mi az ő érdeklődési köre. Abból mindig lehet ihletet meríteni.
Illv az is számít hogy mi a célod: elhívni egy randira vagy csak meg akarod dugni, stb.
Ha úgy indítottál hogy "nagyon csinos vagy" akkor a lehetséges válaszai között van az hogy "mi tetszett meg bennem" na akkor fényezed kicsit az egóját, de említs meg valamit ami a profiljában volt hogy azt érezze nem csak az számít hogy pina van a lába között, hanem értékeled mint embert.
Ha annyira nem forszírozza a dolgot, akkor megkérdezheted meséljen kicsit magáról, ha úgy látod szimpatikus akkor megkérded lenne e egy kávét közösen meginni, vagy sütit megenni vagy valami. Őszintén szólva, sose voltam még ilyenen szóval nemtudom mi az ami jó randinak számít, de az első körben amúgy se hiszem hogy hagyná egy csaj hogy megdugd, hacsak nem ordas nagy ribanc, vagy neked van annyira helyes arcod hogy nedves már a látványtól.

köszi a normális választ
de nekem ez soha nem menne, kár is rinyálnom miatta
nem is tudom mivel áltatom magam még mindig

szerintem honfitársunk csak azt akarja mondani, hogy nem nagyon érdemli meg a részvétet, mivel szabadon választotta az utazást és az azzal járó veszélyeket

ez hől, ezért jobb a rizstündér mint a buta fehér szuka

szerintem csak gyakorlás kérdése user. egyetlen nőkkel sikeres férfi sem úgy születik hogy tud mindent.
Meg sok ember természetesen zárkózott, szorong, vagy nem szeret annyira ismeretlenekkel fecsegni de ez nem egy rossz dolog. Csak akkor az ha sosem próbálkozol, mert akkor sosem lesz tapasztalatod meg jön meg a bátorságod, még ha eleinte kényelmetlen is érzed. Idővel belejössz. Valamikor el kell kezdeni, nem?
Amit tudnék tanácsot adni hogy néha szarni kell bele a dolgokba. Van akinek az a baja hogy semmi nem érdekli, de így látatlanból neked azt mondanám hogy mély levegőt kell venni aztán lazábban kezelni az egészet. A legrosszabb esetben azt mondják hogy kösz nem. És ez a LEGROSSZABB eset. Nem halál, meg kín stb. És van annyi csaj mint a tenger, ha eggyel nem sikerült, van másik.

nem, tényleg az a baj hogy én vagyok a probléma forrása
miért is akarok bn-t, ha azt sem tudom hogyan kell egy nővel beszélni, meg hát amúgy is túl öreg vagyok már, aki a koromban randizik az komoly ember én meg a közelében sem vagyok ahhoz

hát ja

Attached: 1526590597571.jpg (560x807, 88K)

>miért is akarok bn-t, ha azt sem tudom hogyan kell egy nővel beszélni
Szerintem nincs annál természetesebb mint hogy barátnőre vágyik egy ember.
>meg hát amúgy is túl öreg vagyok már
Hány éves vagy?
>aki a koromban randizik az komoly ember én meg a közelében sem vagyok ahhoz
attól függ mit értesz a komolyságon, ha ezt kifejtenéd

26 leszek, de mindenben olyan vagyok mint egy 18 éves hülyegyerek kivéve hogy elől megkopaszodtam

Attached: 1541713672053.jpg (1221x2048, 364K)

26 leszek, de mindenben olyan vagyok mint egy 18 éves hülyegyerek kivéve hogy elől megkopaszodtam

sikerült felfednem az erőszintem egy rossz quote miatt lol

>26 leszek, de mindenben olyan vagyok mint egy 18 éves hülyegyerek
Szerintem az még arra a korosztályra bőven jellemző. Lehet mások felnőttesnek látszanak, de belül ugyanolyanok mint te, csak rosszul ítéled meg. Amúgy ha valami olyasmire gondolsz hogy mittomén, már volt 6 barátnője, vagy menő állása saját háza stb, az ilyenekbe őszintén szarni kell. A magyar 25-34 évesek több mint fele még otthon lakik. Egy illúzió az egész.
Önmagadhoz kell mérni a saját fejlődésed nem másokéhoz. Ja, próbálj magadon javítani ha elégedetlen vagy, de ez ne tartson vissza hogy merj lépjni előre.

de azért barátnőszerzésben van egy korlimit, ami után már kurva nehéz belekezdeni

ja és azt még elfelejtettem mondani hogy mosd meg a péniszed és takarítsd ki az apád pincéjét

mindig alaposan megmosom a farkamat

tudom hogy mindenki azzal viccelődött hogy ez lesz de nekem akkor is nehéz lenyelni
ez az ember simán nem szerette a lányát, vagy akkora kakukk, hogy még ha az ő torkát nyiszálnák akkor is kifogásokat keresne?
úgy vágták le a gyerekét mint egy tyúkot, tényleg még annyiba se vették hogy odaböfögjék neki hogy véged van büdös kurva
hogy képes ilyen helyzetben rasszizmuson aggódni

>de azért barátnőszerzésben van egy korlimit, ami után már kurva nehéz belekezdeni
Talán, de ha te nem csinálsz belőle nagy ügyet, a csaj se fog. Arra úgyse kérdez rá hány szexpartnered volt ezelőtt. Ha meg mégis, mondhatod hogy nem szeretsz erről beszélni, de nincs sok tapasztalatod. Ez egy teljesen korrekt válasz, őszinte is voltál, nem égő, és a csaj se fog meglepődni ha valamit nem tudsz.

És most elköszönök, jó éjt mindenkinek!

jó éjt

>A legrosszabb esetben azt mondják hogy kösz nem. És ez a LEGROSSZABB eset.
Lol de naív
Nekem volt már hogy egy kifejezetten csúnya kolléganőm mutogatta a tinderes üzeneteit meg gyalázta a csávót amiért közös bográcsotásra merte hívni.
Meg úgy általában mindenkit szidott akit nem talált elég lehengerlőnek meg szórakoztatónak amikor ő maga a beszélgetéshez ilyen egyszavas válaszokkal meg emojikkal járult hozzá

ilyen ez az északi kakukk nevelés

szülő gyerek viszony nem olyan komoly mint nálunk, szarnak egymásra

Pont ezen gondolkodtam el én is ma. Ezt a sztorit pl el tudnátok képzelni Magyarországon:
m.youtube.com/watch?v=bt9KqHUiVH8

ilyen nekem is volt, elég visszataszító ahogy próbálják bizonygatni milyen kelendők, meg is mondtam neki aztán köpni nyelni nem tudott elmao

ember, BG Kumbi a világ legnagyobb trollja, pár hónapja valamelyik nagy amerikai tv-ben antifának öltözve arról szónokolt, hogy a rendőrlovak rasszisták, egy szavát se hidd el