teretana edicija
/ex-yu/
Other urls found in this thread:
ispovesti.com
ispovesti.com
vice.com
youtube.com
soundcloud.com
soundcloud.com
youtube.com
twitter.com
i k a f i c a
I wish I had a female workout buddy to do just that
ajmo malo
Lolara, Gavrilović reklama
I expected her to shit on his face
bazirano, nadam se da ce mi odobrit komentar da opametim ove bolesnike
jebo sam al se slazem
>thotare znaju samo da koriste 't-ti si devica' kao argument
momki gde za novu?
vriss
>ti komentari
vice.com
ovo je strašno da vlada republike srbije dozvoljava ovakvo nešto!
Sta ima danas na sandzaku?
lolara
>stealing from /sg/
subhuman...
lolara kakva glupa kurvetina a prava istina je u potpunosti suprotna
uspio sam dogovorit date sa tinder curom
mao sam odlican upad i dobar humor i uspio sam
Vau bravo care, uspeo si jebati preko tindera.
Pa i moron moze da jebe preko tindera
samo spusti ocekivanja i nemoj da se deprimiras ako ti otkaze u zadnji cas ili te ghostuje
bez brige, znam da ce se to vjerojatno desit jer mi se vec desavalo
jesi jebo
kakav ti je upad bio
ajde ne seri, 90% devojaka na tinderu ovde boli kurac da odgovore a kamoli da dogovaraju oko necega
Are you fucking retarded? I made that image you actual inbred arabic cretin lmfao.
quite literally my creation.
When is your country gonna get burned down by us bombing and your women raped by J*WS? Cannot wait you actual arabic manlet.
e zumeri jel uopste prihvatljivo da prilazite devojkama uzivo ili sve prve kontakte ostvarujete preko interneta?
koliko je on baziran jebote.
ako nisi znao na instagramu ima nesto zove se spotted
svi se bukvalno preko toga nalaze (tipa devojka slika lika kaze lep je ovaj chad i oni ga stavi na stranicu i traze mu @ i onda se oni dm i nadju i jebu se znaci sve gore po nas/mene)
botine nisu srbi dbi razboli se od raka dbi dbi
o-ovo menja stvari
t. 27godisnji bumer bez drustvenih mreza koji samo uzivo spopada ribe
>tipa devojka slika lika kaze lep je ovaj chad i oni ga stavi na stranicu i traze mu @ i onda se oni dm i nadju i jebu se znaci sve gore po nas/mene
ne razumem zumersko-ciganski
boli me glova
what kind of incel wrote that jesus
Hello our Jow Forumsernational friend! I see you're interested in discussion about us with us, so I'm gonna give you a headstart of what /ex-yu/ really is.
This is a schizophrenic general with schizophrenic characters who complete this /ex-yu/ imaginarium, how it's used to be called.
First one is a Dotboi, he is about 40 years old, posts here and on /vg/, /v/ frequently and he loves to throw tantrums at Serbs (he's writing in Serbian Cyrillic, under a Serbian flag, but there are claims that he's Ustasha, at least ideologically). His favorite catchphrase is "Get sick of cancer".
Monkeyboy from Montenegro, is Dotboi's ex-love interest, he is in his early 20's, worked in the US as a cashier mostly through Work And Travel program, and he's animefag.
NoFearBoi is a 30+ year old schizo from Belgrade, he unironically shills reality shows, ruling party and president of Serbia. His name literally means a boi who doesnt fear, but in reality he suffers from agoraphobia and he's scared to go out therefore he posts on /ex-yu/ all the time. People claim he has at least 20 different personas posting here.
Shitboi is a Serbian guy who baits people with unpopular opinions, pretending to be a hungarian, croat, muslim, even gypsy. People claim he is in so called Shitgang, together with Dotboi, Monkeyboi and Dominique.
Dominique Magnifique is a Croatian teenage autist. He has many personas but Dominique is his main one, but when he tries to be serious he wears his Domagoy coat. His spams are the most effective because when his schizophrenia kicks in, everybody leaves the thread.
Herzest is a 20-something schizo croat from Bosnia and Herzegovina, his name means Herzegovina+incest, because obvious reasons. He is famous for changing personas from minute to minute, for being butthurt towards Serbs but being generous at the same time, and for his samefagging monologues.
These are the most famous ones, but not the only ones, welcome to /ex-yu/!
ti si razumeo sta je napisao?
> i oni ga stavi na stranicu i traze mu @
>i onda se oni dm
>naci sve gore po nas/mene
lol zalosno je danas odrastati ovako nepismen i retardiran
>cura vidi nekoga ko joj se svidja
>slika ga
>posalje stranici u dm (npr: SpottedBeograd)
>kaze da ga je videla tu tu i tu
>postave oni tu sliku i tekst
>ljudi komentarisu ako ga neko poznaje i posalju joj njegov instagram
>ona ga dm
>jebu se do beskraja
>onda dolazis ti, i kao beta je prihvatis u dom ozenis a ona se priseca vremena instagrama i tog jebanja
t. subhumani retard koji ne pise vise od 70 WPM
@ = korisnicko ime, tagovanje samog sebe
dm = direct message, dopisivanje
zbog takvih kao sto si ti su stavili okrugli cep na tetrapak
>ook curi s kojom sam se dogovorio treba svaki put sve duze da odgovori sto znaci da se dopisuje sa chadovima
gotovo je momki
>ti se dopisujes sa jednom samo i srecan si ko pseto u liftu
>ona se dopisuje sa njih 15
uvek je tako i uvek ce da bude. najbolje sto mozes da uradis je da joj nikad ne odgovaras brzo bar da misli da i ti imas opcije
zar to nije spijuniranje
mogu ladno da tuzim ljude za to lol
problem je sto vi mislite da zene imaju emocije ko vi
ona se svaki dan zaljubi 5 puta i nista joj to ne znaci jer je bezdusna ljustura koja sluzi samo da radja decu
pa to je opce poznato da nikad ne odgovaras brzo zeni al nesmijes cekat po 10 sati jer ce zaboravit da postojis
>slusaj me bajo, ja znam sve o zenama
>*je incel na 30 god *
a zasto da joj ne pokazes da ti je stalo do nje
zasto igrati te igre pogane
zato sto su z*ne
youtube.com
kakva vremena
satanisti su pobedili
zaljubljivanje nije emocija
imaju one emocije ali to je bukvalno prekidac obican, samo se ugasi na keca i boli je kurac
svaka riba sa kojom sam bio u vezi je nasla novog momka posle nedelju dana ja sam bio placipicka i alkos narednih 6 meseci ili godinu dana
jebiga.
Drugar i ja smo rezervisali dve top kurve za Novu Godinu, pošto naše devojke ni po koju cenu nisu želele sa nama i rekle su nam vidimo se za reprizu.Želimo im ugodno slavlje...
zene su zaista zakon
one se vode starom poslovicom "kurac se kurcem izbija"
Pre par god. sam upoznao modnog dizajnera koji mi se mnogo svideo, ali smo se posvađali jer me je uhvatio za penis, a rekao sam mu da neću seks! On živi u LA, okružen je homoseksualcima, a i pored toga ima profile na homo sajtovima i izlazi u homo klubove, što znači da verovatno ima bar neku PPB, mada je upitno da li uopšte koristi zaštitu. Sada je u Srbiji i voleo bih da ga vidim, tako što ću se predstaviti lažno i smuvati, ali plašim se da bi mi preneo neku bolest čak i poljupcem, a svakako ne možemo biti u vezi jer on živi u LA, drogira se, a i nemam uslove sve i da je ovde, jer ja za godinu ne zaradim ono što on tamo zaradi za jedan mesec...
>poгoњe плaћaјy зa јeбaњe дoк cвoјe кyчкe пyштaјy дa идy пијaнe дa их дpyги јeбy зa џaбe
retko se slazem sa tackastim ali u ovoj prilici moram
umesto da se mrestite za dzabe, vi em placate em vam drugi jebu zene, stvarno lose momki...
Židovi su pobedili*
FTFY
naravno da tackasta gejcina cuva ovo u svom gej folderu
>FTFY
PTZT
prica ekavicom zivi u hr i jos je cuck
nista cudno
Pozdrav!
Izgleda da si napravio pogrešku u svome postu. Nasreću, korisnici 4chana su uvijek spremni pomoći u rješavanju problema! Izgleda da si koristio tripcode pri objavljivanju svog posta, ali tvoj identitet nema baš nikakve veze sa razgovorm. UPSIĆ! Trebao bi se uvijek sjetiti da makneš svoj tripcode kada je thread u kojem je korišten završio, osim ako je novi započet! Objavljivanje pod tripcodeom kada nije potrebno se smatra nepoželjnim. Uvijek bi trebao postati anonimno, osim kada tvoj identitet nije od vitalne važnosti postu koji objavljuješ!
Dakako ne moraš mi zahvaljivati na ovoj obavjesti, ja samo činim svoj dio kako bih ti pomogao da se navikneš na kulturu anonimnih image-boarda!
>paкпeдep нe знa штa јe Чeдин хoд
Paзбoли ce oд paкa бoтинo.
Aкo вaм жeнe дoђy зa нoвy y Бeoгpaд, a нe кaжy вaм, мoждa их зaкaчим нeгдe пијaнe...
ti juris samo hrvatske twinkove koga ti drkas
99304302
jebem ti seme i pleme pedersko ustasko
ajde ne seri, ima da blejis sa dva ortaka i da igrate neki praistorijski pro evolushn soker na plejstejsn dvojci i da se menjate naizmenicno dok cuclate tatin vinjak iz ormara
onda ce da pobacate petarde u 12 i 15, da izdrkate jedan drugom i spavanjac dok gledate gas do daske 2 na pink muviz
haha post meseca lagano
>retardirani novopeder na ex-yu
nista cudno
99304342
Кaд бих блeјao ca opтaцимa, игpaли би пec 2019 нa coнијy, нeгo љyди oжeњeни, нeмa oд тoгa ништa..
A oвo ocтaлo cy ти твoјe изpoђeнe пpoјeкцијe.
Paзбoли ce oд paкa пoгaни изpoдe.
POKIDAN
RAZVALJEN
UNISTEN
Nauči latinicu, čobane.
>изpoђeнe пpoјeкцијe
Dobar dan Ex-yu-eri kako smo danas?
Jeste jos u duhu blagdana?
Idemo s funky pjesmom jednom i uzivanjem u zivotu
lik ne zna prepoznati pastu a jos upotrebljava i engleski
jebena govna balava
e sad si ga najebao
99304504
99304537
99304379
>oвo бeднo иcтoпeдepиcaњe
Paзбoли ce oд paкa пoгaни изpoдe.
Кyд ћeш ca клeтвoм пpaђeдoвcкoм.
ubi se hercgovno
>gas do daske 2 na pink muviz
Koliko je ovo precizno bilo
Nisam u toku,cijelo jutro sam bio odsutan od interneta i ploce,sta sam propustio
ti pederises ovde svakodnevno dbi
Sve po starom vidim,fale mi neki dijaspora posteri dbi
>ko kaze rec protiv mog momka on je sns botina
ahahahaha kakva JAJKSARA jbt
a mogao bi ti nauciti pismo svojih djedova prije nego sto su bili poslani u becke stale lolara
99304679
99304722
USTAŠO!
SODOMITU!
99304787
Dobij AIDS sodomitska ustašo!
99304844
Dobij AIDS sodomitska ustašo!
Au hrvoje jebote upozori me prvo pre nego bacis crvenu pilulu
Koji kurac hocu devicu sad
>nepouzdana statistika
>crvena pilula
ovaj Vnugo je najgluplji poster potvrdjeno
VRISSSS
99304971
odobravam za post tjedna
>protestovati protiv korupcije u rs i dodikove diktature
>ne dati bosancugama satisfakciju radzdora u rsu
Enlightenedbrain.jpeg
SPUST
youtube.com
cemu sve
redpilujte me o ovim protestima u beogradu, trifunovicu i svim ovim sranjima
nezz anone,stvarno ne znam
jednostavno zelim da budem sretan u zivotu i to je sve sto mi treba,ne trazim smisao zivota jer ga zivot nema
sve su to govna koja treba pobiti
>visok 195
>u hercegovini
>ook nemas gf da ju vodis na klizanje i vrucu cokoladu