kurva anyátok
Kurva anyátok
Other urls found in this thread:
youtube.com
vocaroo.com
hu.wikipedia.org
twitter.com
Eljött az anime ideje.
soros györgy vagyok
Egyedül szilveszterező ánonok, elmehetnénk együtt valami bulikába.
Utálom a nőket és a kisebbségeket.
>bulikába
anyád
Ti el szoktatok gondolkozni milyen lesz meghalni? Meg hogy valószínűleg nincs semmi a halál után? Hogy az lesz az utolsó emléked hogy sötétül elfele minden, és úgy hallasz mintha a víz alá dugtad volna a fejed, tompán és halkulóan, miközben harcolsz mindeneddel hogy láss, és élj, de hiába van nyitva a szemed, a világ sötétül és sötétül amíg minden egy feketeség és a tudatod mint egy gyertyaláng egyik pillanatról a másikra kihuny örökre?
A KURVA ANYÁDAT MÁR
a magyar kisebbséget a szomszéd országokban is?
várom hől
Igen. Kellett nektek idegen uralom alá kerülni.
Most mi van?
anyád van normi, lehet lekopni
én a dédnagymamát láttam pár perccel miután meghalt, soha nem fogom kitörölni a fejemből
ostoba varangyosbéka
rossz helyen vagy, ez nem a facebook
rendben, itt találkozzunk!
52.3541428,4.88666
ez a víz közepén van
jössz szilveszterkor rizshelyeskét postázni?
Milyen érzés telespriccelni a puncit?
És ezzel a gondolattal mit csinaljak?
én rizshelyeskét felszedni megyek
jaj ne fájdítsd a szívemet ;_;
ha sikerül egyet felszedni, soha többé nem fogok ide postázni
addig is rájöttem, hogy a kedvenc kpop számomból van egy japán verzió is, ami még jobb hől
a lábfagótáknak külön tetszeni fog
youtube.com
jó ember vagy
hova?
részvétem
>És ezzel a gondolattal mit csinaljak?
nemtudom. azért postáztam mert reméltem valakinek van válasza erre a problémára.
nagyon sokszor gondolok erre. Milyen lesz meghalni. Nem is az nyomaszt igazán hogy mi van a túlvilágon, mert szerintem semmi. Hanem börtönbe zárva lenni a saját testedben miközben leáll a működése a szerveidnek, meg tudatodnál lenni az egész folyamat során. Totális pánikban lenni az utolsó pillanatig
NEED stinky magyar women feet in my mouth lads
akkor ne postázd többet mert 2 hetenete van ekzisztenciális krízisem és most miattad megint az van
nem vagy tudatában annak hogy leállnak a szerveid
egyszer csak megtörténik és az egyik pillanatról a másikra összeesel és meghalsz
Mondjuk fájdalmat egy bizonyos fokik fogsz érezni, de hogyhogy attól félsz hogy meghalsz és nem attól hogy nem tudod mi történik utánna?
hát igen
még nem tudom
nyílván, én nem bírom feldolgozni a mai napig sem hogy nincs semmi a halál után
az én elmém ehhez nagyon gyenge
70 ezer a gyomortükrözés de előtte még muszáj beszélnem egy orvossal hogy elkérhessen a konzultációért is 23 ezret plusz a szövetmintavétel további 10-20 ezer lesz. Jó biznisz az egészségügy hől.
parazita mind
A legrosszabb az egészben hogy azzal a haraggal és elkeseredettséggel fogsz kimúlni hogy tudod hogy egy esélyed volt az életre és teljesen elpocsékoltad és eszedbe jut életed minden döntése és soha nem gyűlölted jobban magad mint közvetlen a halálod előtt fogod emiatt.
egy haverom unirónikusan erre fog menni szilveszterkor, mihez kezdjek ilyen barátokkal?
lehet tényleg itt fogok szarpostázni
kell az ember, maradj velünk tesi
#O1G
nem fogsz mert halálodkor az agyad mindent megtesz azért hogy a lehető legnyugodtabb és boldogabb legyél
Ezt meg miből gondolod?
mert ez így van
kezdjük
van még ilyen cuki dundi helyeske?
ez nem dundi, ez egy zsírdisznó
Mekkora lúzernek kell lenn ahhoz, hogy a szilvesztered is a patásról szóljon?
még a végén kiderül, hogy nem is én vagyok a lúzer, hmm
kurva rossz bazmeg
sose próbáld ki
egy életre traumatizál
Hallottam egy csanádot most a metrón a szerelmi életéről értekezni
>felhív egy vidéki rostit Pestre hogy megbassza
>a rosti kap az alkalmon
>megbeszélik hogy Csanád majd elhozza a pályaudvarról
>Csanád meggondolja magát de nem szól a rostinak, le is tiltja a számát
>rosti másnap dühösen ír Csanádnak hogy hogy lehet ilyen undorító
>Csanád válasza: "Te vagy az undorító, hogy nézel már ki lol"
Mindeközben én még mindig szűz vagyok
t-tényleg?
Ha egy társra vágysz szerezz egy kutyát. A nők szeretik, ha megalázzák őket.
kopj le normi
anyád normi
Ez nem normiság, egyszerűen a hüllőagyuk ilyen hülye.
>lol megaláz
>lol biztos domináns
>lol bizots szétbaszna egy román zászlóaljat ( nem tudja mi az a román, sem azt, hogy mi a zászlóalj)
>lol biztonságban érzem magam mellette
>lol nedves a pina
de akkor is normi fos vagy, takarodj
miért nem mesélsz róla? Én azért postázom ezeket mert nincs senki akivel megbeszélhetném a való életben.
lehet nem találok megoldást, de azzal hogy elmondtam mindig megkönnyebbülök kicsit
user, nem mindig történik egyik pillanatról a másikra.
>hogyhogy attól félsz hogy meghalsz és nem attól hogy nem tudod mi történik utánna?
Nem szoktam olyan sűrűn álmodni. legtöbbször becsukom a szemem este, és mikor kinyitom reggel van. Közte meg semmi. feketeség. szerintem olyasmi lehet a halál maga.
De van annál szarabb, a retek alvászavarom. Paralízis. Ugye nem egyszerre alszik el az agyad minden része. Volt már nem egyszer hogy az hajnalban elkezdtem felébredni, de nem tudtam mozogni. Persze bepánikolsz, halálfélelmed van, és próbálod kinyitni a szemed, de még a nyelved se tudod megmozdítani. Közben a fekete üresség megpróbál magába rántani. Egy kínszenvedés elcibálni magad az ébrenlétig, mint valami ragadós masszában harcolnál előre. Az mindig taccsra vág.
Egy ideje rájöttem hogy a fekete üresség az a mély álom fázis lehet, ha elernyedsz visszaalszol. Idáig egyszer sikerült mert az életösztön mindig eluralkodik rajtam, és addig küzdök foggal körömmel amíg fel nem ébredek rendesen.
Ezért félek jobban meghalni. Mert nem ismeretlen a harc azért hogy a tudatom ne illanjon el a semmibe.
anyád a normi.
De nem érzi magát biztonságban mellette mert lekoptatja lol
de nem akarok róla beszélni, mostanra már valamivel jobb de régen napokig rosszul voltam tőle hogy nincs semmi utána
mostanra meg úgy vagyok vele hogy valszeg az én gondolkodásmódommal van a gond mert ha mindenki így rettegne a haláltól mint én akkor még mindig barlangban élnénk és kőbunkóval csapkodnánk egymást
Ja persze ez csak akkor működik, ha van közepesen jól nézel ki ( nem vagy dagadt és nincs kibaszott randa pofád). Ha egy dagadt lúzer csinálja, az akkor csak bántó és bunkó. lol.
De hittanórán azt mondta a néni hogy van mennyország ahova bekerülhetünk hogyha istenfélőek és emberszeretőek voltunk az életben D:
sose történik egyik pillanatról a másikra de azt hogy leáll valamelyik szerved nem veszed észre abban a pillanatban te fogyatékos, attól még hogy szarul vagy mi a fasz van? máskor is lehetsz szarul, nem érzed hogy itt a vég
olyan hülye vagy geci miért vagy ilyen hülye?
utálom az idióta fajtádat beletérdelném az orrodat a fejedbe te korcs
fasz tudja, nálam mondjuk valszeg az lesz ahogy öregszem hogy majd valami vallásba fogok menekülni
ki tudja lehet igazuk van, mert ekkora baromságot azért nehéz kitalálni lehet van valóságalapjuk
Olvasd el Platón bizonyítását a lélek hallhatatlanságáról
Ezt érti valaki hogy mit jelent?
>Egyszerre vagyok (s itt csakis az egyes szám első személyben való fogalmazás lehet helyénvaló) – személy és alany. Önmagamat csak a személyemből – mint a személyi identifikáció kiinduló pontjából – vezethetem vissza önmagamhoz mint Alanyhoz. Az Alanyba redukált Alany többé már Alanynak sem nevezhető: ez a metafizikai abszolútum, az abszolút metafizikum.
úúú gecc
>egy öntelt kis szar vagyok lécci vegyetek már észre
Az elmúlt egy hétben a nyugatiak miért csinálnak minden nap 5 butthertbelt threadet?
Merkel elkezdte nyomatni a 'lusta kelet eúrpai nácik ellopják az eu segílyt és még migránsát se tartanak'-t?
ez nem az egóról szól, az egó pont hogy hátráltat ennek felismerésében
hát, végülis reménykedhetsz hogy valamit feltalálnak addig ami meghosszabbítja az életet
Miért jelenti ezt?
Gondolod hogy a tb fedezni fogja azt a szert?
sose hívtak bennünket lustának, pont az a bajuk hogy kidolgozzuk őket a helyükből, pont olyanok mint a fideszes cigányok, munka semmi hatalmas arc
majd ugathat a m*rkel amikor összezuhan az európai gazdaság és Orbánisztán lesz az egyik vezető ország a régióban
piha puha popsi
hétfőn bedől a dajcse bank. mostmár tényleg.
kedden már sárkunyhókban fogunk botokkal kardozni
>Gondolod hogy a tb fedezni fogja azt a szert?
Attól függ mennyire drága és hogy egyszer használatos vagy rendszeres szedést kíván. De ha belegondolsz a TB érdeke hogy fiatal legyél, és egészséges. Az állam rengeteget spórolhatna ezen
az biztos hogy hamar olcsó lenne, sékelstein úr legnagyobb álma az örökéletű rabszolga
csendes