/balk/

Fuck an*Me edition

Old

Attached: W.jpg (1048x924, 869K)

Other urls found in this thread:

youtube.com/watch?v=yZc0qsqIM9o
youtube.com/watch?v=11YJaE51Zxw
youtube.com/watch?v=cI6w0FfAnnU
youtube.com/watch?v=XYLOAay_2MQ
youtube.com/watch?v=51XUIXKdKtU
zahrabreimudre.com/pdf/kanon-leke-dukadjina.pdf
i.4cdn.org/pol/1522758356861.webm
twitter.com/SFWRedditVideos

based albania showing the we*Ebs what's what

hello fellow faggots
should i spend money on coins today?

dead

bassi maikata ne mojete da si prestaite kva ujas e da vidish edin amerimutt na jivo, pak ostavi tsiala darjava pulna s teh, male bratche ne znam kak da vi go opisha.

a nai mnogo me drazni kat vidat znameto mi i si pomislat che i as sum nekuf amerimutt. mamka my deiba as imam nai chistata slavianska kruv, nito edna kapka turchin ili gruk.

bassi maikata ne mojete da si prestaite kva ujas e da vidish edin amerimutt na jivo, pak ostavi tsiala darjava pulna s teh, male bratche ne znam kak da vi go opisha.

a nai mnogo me drazni kat vidat znameto mi i si pomislat che i as sum nekuf amerimutt. mamka my deiba as imam nai chistata slavianska kruv, nito edna kapka turchin ili gruk.

Attached: 273.png (476x401, 138K)

Attached: 1515958398715.png (657x527, 35K)

stop. you can't possibly understand how i suffer having to interact with brown people every day.

Where do you live?

shitcongo