/balk/

bassi maikata ne mojete da si prestaite kva ujas e da vidish edin amerimutt na jivo, pak ostavi tsiala darjava pulna s teh, male bratche ne znam kak da vi go opisha.

a nai mnogo me drazni kat vidat znameto mi i si pomislat che i as sum nekuf amerimutt. mamka my deiba as imam nai chistata slavianska kruv, nito edna kapka turchin ili gruk.

Attached: 1509101008877.png (741x630, 27K)

to sto je neko jevrej naravno da ne mora da znaci da je los i da je povezan sa svim ostalim jevrejima koji rade na navodnom unistavanju sveta, jer vecina njih nije nimalo losa i normalni su ljudi kao i svi ostali
to sto tackasti degenerik i ostali Jow Forums fanatici zagovaraju da su reptili ili djavoljeve reinkarnacije je druga prica koja prvo zasluzuje detaljnu psiholosku evaluaciju svakog ko u to iskreni veruje ponaosob

question is, what are you doing there

i've lived here for like 20 years.

then you shouldn't shit in the well you drink water from

lel

>bulgarians and romanians making the local news being a nuisance again

Thank you for taking care of our undesirables.

I apologize in the name of all bulgarians. Sorry we are such nuisance abroad but try to understand that we are pretty dumb and shit can happen you know.
But we are the best to party with, the best when it comes to hospitality and so on.

We have big hearts but also even bigger hands hahahha. Stealing a thing or two from time to time is no big deal here in Bulgaria.

DELED

Attached: deled.jpg (300x168, 5K)