ne snimam ja ništa nego mi firma šalje materijal ili im radim motion design animacije u AE
/ex-yu/
Nevidim njegov komentar jos. Refresujem svakih 5 minuta. Verovatno nece odobriti.
>ne snimam ja ništa nego mi firma šalje materijal ili im radim motion design animacije u AE
Je si faks zavrsio ili visu?
pa idite u moderator sekciju retardi i glasajte da se odobri
t. samo se pomiri i idi linijom manjeg otpora
kladim se da imas kalendar na zidu
Every night I should be on my knees
Lord knows how lucky I am
I'll never say near enough
Thank God for this woman, Amen
youtube.com
ALFA CHAD MUZIKA
>on se mora kontrastirati sa necim i to je cestita devojka iz cijeg koncepta vadimo smisao
ta cestita devojka o kojoj govoris koja sluzi kao kontrast je danas samo secanje, to je ideja, to vise ne postoji ali kurve postoje i lako ih mozes opisati tako sto ih uporedis sa minulim secanjima tj. cestitim zenama
evo okacim nesto drugo, na ispovjedi, vidis nisam ni znao da to postoji, mogu se lelat sad tamo kad mi je dosadno
ništa, studirao sam njemački i samo prestao ići poslije druge godine kad sam vidio da ne vodi ničemu
Pusto tursko je srpska izreka. Prema tumačenju Mirka Đorđevića, izražava neku vrstu nostalgije za jednostavnijim vremenima Otomanskog carstva "kada je život bio jeftin i zajednički život ipak postojao":
„Robovalo se pod Turcima, ali su Srbi stvorili jednu izreku koja se i danas čuje kao uzdah i nostalgija – Pusto tursko. Žalili su za tim vremenima kada je život bio jeftin i zajednički život ipak postojao. Ko je čitao Boru Stankovića ili S. Sremca zna šta znači ova poslovica-uzdah, jer feudalna država je bila prostije ustrojena a ne ovako skupa i nepodnošljiva kao moderna država. Sa porezima i na đačke sveske i na pčelinjak i na pertle za cipele."