Bardziej musi niz moze, ja moge zasnac tylko w swoim lozku.
/polska/
Same
ostatnio pamiętam więcej snów niż zwykle ale ich treść to za każdym razem jakiś ponury żart z mojego życia, tak jakby ich scenariusze zostały napisane przez kogoś kto mnie nienawidzi i pragnie żebym nigdy nie wygrzebał się z tego ścieku w którym jestem teraz. myślałem że samonienawiść zostawiłem już dawno za sobą, że moim głownym motywem jest poczucie że właśnie zasługuję na lepsze życie, ale chyba gdzieś głębiej to wciąż nie jest do końca tak i chyba stąd w mojej głowie pojawiają się te obrzydliwe, prześmiewcze i coraz bardziej cyniczne historie w mojej głowie
nie jesteś sam, user
akurat fajne jest to, że mózg można nauczyć żeby spamietywal sny, ja swoje bardzo lubię więc dużo śpię
Ja nawet nie pamietam kiedy ostatni raz cokolwiek mi sie snilo.
tego się boję najbardziej
codziennie coś ci się śni, tylko że nie pamiętasz. polecam przed spaniem coś poczytać na temat snu, mózg wtedy zwróci na to uwagę i może coś będziesz rano pamiętał
ogólnie mi, jeżeli poczytam cokolwiek przed snem to łatwiej mi potem zapamiętać sny, ale ja jako npc myślę obrazami więc może to coś gra do rzeczy
Tak moze bylo gdy mialem normalny tryb spania ale teraz uwierz mi na pewno tak nie jest, praca zmusza mnie do bardzo nienaturalnego trybu snu, zmieniam zegar biologiczny przecietnie 5-6 razy w miesiacu do tego spanie w dzien jest gorszym snem niz ten w nocy, gdy juz cos mi sie sni to pamietam to za kazdym razem ale ja mam sen moze raz w miesiacu lub rzadziej.